Retkimelonnan alkeet -koulutus 4.5. lauantaina

Kiinnostaako retkimelonta, mutta et oikein tiedä mitä kaikkea kannattaisi huomioida päiväretkien lisäksi tai kaipaisit päivitystä retkimelontatauon jälkeen. Ehkä olet kokeneempi retkeilijä, mutta kajakin pakkaaminen hakee vielä paikkaansa.

Retkimelonta Luotu 31.03.2024 21:58 | Päivitetty 04.04.2024 10:20

Retkimelonnan alkeiskurssilla sinulla on tilaisuus istahtaa melojan perusretkitaitojen äärelle. Retkimelontakurssi on Marjaniemen Melojien täysi-ikäisille jäsenille tarjottavaa seuran omaa lisäkoulutusta. Yhden koko päivän mittainen kurssi materiaaleineen on ilmoittautuneille maksuton. Huomioithan, että tämä kurssi ei ole melontaseuran yleinen peruskurssi, jonka kautta pääset Marjaniemen melojiin jäseneksi.

Päivän aikana käsitellään ja harjoitellaan mm. kartanlukua ja visuaalista navigointia, turvallista melontaretkeilyä ja melontaretkillä tarvittavia varusteita sekä kajakin pakkausta. Samalla saat tukevan annoksen retkeilijän hyvistä tavoista ja paljon erilaisia vinkkejä kyytiin. Päivän koulutus on kuivanmaan kurssipäivä, jonka aikana saat opastusta erilaisista melontaretkeilyyn liittyvistä kokonaisuuksista, jotka kannattaa huomioida niin omien retkien suunnittelussa kuin seuran yöretkille lähdettäessä.

Kurssipäivän aikana ei ole ruokatarjoilua, joten varauduthan päivään omin eväin. Pidämme päivän aikana sopivia taukoja, jolloin on aikaa ruokailla ja jatkaa juttua päivän aiheista. Päivän aikana on tarjolla kahvia/teetä sekä pientä makeaa. Kurssipäivän ajaksi saat omat varusteet sisätiloihin talteen ja eväät tarvittaessa jääkaappiin. Ellei sada kaatamalla viihdymme koko päivän ulkona rasteilla ja pienryhmissä, joten pukeuduthan tosi lämpimästi ja sään mukaisesti.

Retkimelonnan alkeiskurssi alkaa klo 10.00 ja päättyy viimeistään klo 18.00. Kurssi järjestetään MaMen vajarannan läheisyydessä. Kaikille ilmoittautuneille lähetetään sähköpostitse tarkempi infokirje sekä pienimuotoinen ennakkotehtävä tutustuttavaksi ennen kurssipäivää (video).

Huolehdithan ilmoittautuessasi, että sähköpostisi on kirjoitettu oikein, jotta infokirje tavoittaa sinut ennen kurssipäivää.

Ilmoittauduthan viimeistään tiistaina 28.4. sunnuntaina!

(Teoriapäivään osallistuneille pyrimme tarjoamaan oman helppotasoisen yöretken, jolle osallistuminen on vapaaehtoista. Alustavasti retkeä on suunniteltu 1.-2.6., mutta kuulet tästä tarkemmin koulutuspäivässä.)

Ilmoittautumis­lomake

Ei näytetä julkisesti

Ei näytetä julkisesti. Saat sähköpostiin viestin, jonka avulla voit perua ilmoittautumisen.

Osallistujat (max 18)

 1. Päivi Eskelinen-Roos
 2. Tytti Järvinen
 3. Sari Nissinen
 4. Riikka Pennanen

Varasijalla (max 4)

  Lisätietoja

  Alkamisajankohta
  04.05.2024
  10:00
  Loppumisajankohta
  04.05.2024
  18:00
  Yhteyshenkilö
  Päivi Anttonen
  Yhteydenotot

  Copyright 2024 © Marjaniemen Melojat Ry | Evästeet ja tietosuojaseloste