Tule retkimelontakurssille, 26.6. ja 28.6.

Kiinnostaako retkimelonta, mutta ei ole ollut kaveria tai et oikein tiedä mitä kaikkea tulisi huomioida päiväreissujen lisäksi. Pystyt kuitenkin kiertämään Vartiosaaren leppoisasti meloen ilman taukoja. Nyt sinulla on tilaisuus harjoitella melojan perusretkitaitoja, niin teorian kuin käytännön tasolla.

Retkimelonta Luotu 18.06.2018 20:33 | Päivitetty 28.06.2018 16:06

Retkimelontakurssi on tarkoitettu Marjaniemen Melojien täysi-ikäisille jäsenille. Kurssi materiaaleineen on ilmoittautuneille maksuton ja retkien kulut jaetaan osallistujien kesken mikäli retkeen liittyy yhteisiä kuluja. Kurssille tulee ilmoittautua vajan seinällä olevalle listalle 24.6. sunnuntaihin mennessä!

Retkikurssi koostuu:

  • Kahdesta teoriaillasta 26.6. tiistaina ja 28.6. torstaina klo 18-21 vajarannassa
  • Pienestä ennakkotehtävästä
  • Seuran helpolle retkelle osallistumisesta

Teoriailloissa käsitellään mm. kartanlukua ja visuaalista navigointia vesillä, turvallista melontaretkeilyä ja siinä tarvittavia varusteita sekä kajakin pakkausta. Samalla saat rautaisannoksen retkeilijän hyvistä tavoista ja vinkkejä kyytiin. Torstaina 28.6. illassa on muiden aiheiden lisäksi mahdollisuus kokeilla illan päätteeksi paripelastusta vedessä. Ilmoittautuneille lähetetään sähköpostitse pienimuotoinen ennakkotehtävä tutustuttavaksi ennen teoriailtoja. Mikäli et halua kirjoittaa nimesi lisäksi sähköpostiosoitettasi vajan ilmoittautumislistalle lähetäthän sen Enable JavaScript to view protected content. osoitteeseen saadaksesi ennakkotehtävän perille.

Kurssilaisten kesken voidaan suunnitella oma retki mikäli yhteinen ajankohta saadaan sovittua tai kurssilaisen tulee ilmoittautua ja osallistua johonkin seuran helpoista retkistä:

  • Retki Pellingin seudulla heinäkuussa. Huomioi, että lähtö ei ole MaMen vajalta vaan kohdealueelta, joten retki vaatii oman auton, jolla voi kuljettaa kalustoa katolla tai kimppakyytien sopimista.
  • Arkiretki ”Työpäivän jälkeen lähivesille ja aamuksi takaisin” elokuussa viikolla 33. Yhden yön yli retki 13.-16.8. päivistä kelin mukaan sopivin retkivuorokausi valiten. Sopii erityisesti aamuvirkuille paluumatkan aikaisuudesta johtuen.
  • 8.-9.9. Nuku yö ulkona -retki / syyskuisena viikonloppuna yhden yön yli.
  • Mikäli kauden retkitarjottimelle tulee muita helpoiksi luokiteltuja retkiä tarjolle – niistä informoidaan retkikurssille ilmoittautuneita.

Retkimelontakurssin ilmoittautumislista löytyy vielä tänä vuonna vajan ilmoitustaululta! Muista ilmoittautua 24.6. mennessä.

Kysy lisätietoja

Retkimelonta

Päivi Anttonen

Copyright 2018 © Marjaniemen Melojat Ry | Evästeet ja tietosuojaseloste