Retkimelontakurssilaisten oma retki 29.-30.8.

Retkimelonta Luotu 09.08.2020 21:55

Tämän kesän retkimelontakurssilaisille suunnattu melontaretki, jonka aikana yövytään yksi yö maastossa. Retkellä syvennetään joitakin teoriapäivän aiheita ja pääset kokeilemaan opittuja juttuja käytännössä. Tilaa on jutustelulle ja hyvällä säällä mukaville maisemamutkille. Päivämatkat noin 10-20 km ja vauhti pidetään sellaisena, että jokainen retkikurssilainen voi rauhallisin mielin ilmoittautua reissuun mukaan. Reitti ja yöpymiskohde valitaan kelin mukaan lähisaaristosta.

Kaikille osallistujille pakollinen retkipalaveri ennen retkeä järjestetään 25.8. tiistaina klo 18:00 vajarannassa. Retkipalaverissa varataan retkelle kajakit, sovitaan retken sisällöstä tarkemmin ja käydään turvallisuussuunnitelma yhdessä läpi.

Kutsu retkestä on toimitettu retkimelontakurssilaisille sähköpostitse. Ilmoittautuminen retkelle vastaamalla saapuneeseen sähköpostikutsuun viimeistään 25.8. ja osallistumalla retkipalaveriin.

Joitakin retkivarusteita on lainattavissa seuralta, joten kerrothan sähköpostitse minkä välineen puute estäisi osallistumisesi niin ratkotaan varusteasiaa yhdessä ja mahdollistetaan lähtemisesi retkelle mukaan!

Retken lähtöaika tarkennetaan retkikokouksessa. Alustavasti lähtö rannasta lauantaina klo 10:00 vesille. Mikäli kajakin pakkaaminen ei ole vielä kovin tuttua - varaa siihen reilusti aikaa ja pientä välipalaa vajarantaan. Vajarannassa on lauantaina klo 8.00 alkaen teoriapäivästä tutut kouluttajat jeesimässä ja antamassa opastusta kajakin pakkaamiseen käytännössä. Paluu sunnuntaina alkuillasta.

Pääset samalla osallistumaan Nuku yö ulkona -haasteeseen! Suomen Latu haastaa viidennen kerran koko Suomen nukkumaan yönsä ulkona 29.8.2020. Majoitteena voi olla teltta, tarppi, laavu tai vaikka kuusen alus. Tärkeintä on nauttia luonnosta ja jokamiehenoikeuksien suomasta mahdollisuudesta yöpyä ulkona. Lisätietoja haasteesta löydät: https://www.suomenlatu.fi/nuku-yo-ulkona

#nukuyöulkona

Lisätietoja

Alkamisajankohta
29.08.2020
10:00
Loppumisajankohta
30.08.2020
17:00
Retken vaativuus
Helppo Tietoa vaativuus­luokittelusta

Kysy lisätietoja

Retkimelonta

Päivi Anttonen

Copyright 2021 © Marjaniemen Melojat Ry | Evästeet ja tietosuojaseloste