Tammisaari-Pikkalanlahti-retki 7.-11.7.2018

Kesälomalaisen unelmia - melontavaellus Tammisaaren kansallispuiston upeissa maisemissa ja Siuntion saariston suojissa. Tule nauttimaan suvesta parhaimmillaan!

Retkimelonta Luotu 19.06.2018 21:13 | Päivitetty 20.06.2018 10:32

Keskivaativa kesäinen viiden päivän retki Marjaniemen Melojien jäsenille. Retki on ilmoittautuneille maksuton. Mikäli yhteisiä pikkukuluja syntyy ne jaetaan osallistujien kesken. Retki sopii mainiosti retkimelonnasta kiinnostuneille, joilla on aiempaa retkikokemusta ja melontakauden aikana tullut melottua vähintään 50 km. (MaMen retkien vaativuusluokittelun löydät täältä.)

Retkipalaveri osallistujien kesken järjestetään ennen retkeä tiistaina 3.7. klo 18:00 vajalla

  • Retken kokonaispituus on 80-100 km ja päivämatkat 10-30 km
  • Retkelle mahtuu kahdeksan (8) osallistujaa
  • Ennakkoilmoittautuminen vajan ilmoitustaululla olevalle listalle.

Retki lähtee Tammisaaresta ja päättyy Pikkalanlahdelle. Reitti kulkee Tammisaaren kansallispuiston upealla alueella ja Siuntion saaristossa saarten suojassa. Mahdolliset isompien selkien ylitykset voidaan tarvittaessa kiertää. Veden ja ilman lämpötilat ovat heinäkuussa jo kesäisen mukavia. Kaluston kuljettamisesta sovitaan lähtijöiden kesken. Lähtökohtaisesti kunkin tulisi saada kalusto kulkemaan vajalta lähtöpisteeseen, mutta toivottavasti saamme fiksusti ja ympäristöä säästäen logistiikan ja kimppakyytejä järjestymään lähtijöiden kesken.

Osallistujilla tulee olla perusretkitaidot hallussa - itsenäinen leiriytyminen, roskien ja käymäläjätteiden käsittely on peruskauraa ja itsensä saa pidettyä retkiolosuhteissa sateenkin sattuessa kuivana ja kylläisenä kokkaillen. Tauko- ja leiriytymispaikat jäävät retkeläisten jäljiltä sellaiseen kuntoon, ettei siellä huomata kenenkään olleenkaan. Muistamme, että olemme yhteisellä retkellä. Kartan luku- ja suunnistamistaidot suotavaa, mutta älä jätä reissua väliin mikäli olet omasta mielestäsi hiukan epävarma suunnistaja. Täällä on hyvä vahvistaa taitojaan saaristossa puikkelehtien.
Palvelut: Vesivaraston voi täyttää retken alussa Källvikin lähteellä sekä noin puolivälissä Barösundin kaupalla. Mahdollinen vierailu säiden salliessa esim. Rödjanilla.

Retken vetäjät ja lisätietoja: Anja Lammentausta ja Marita Nygren

Koko retkitiedotteen voit lukea täältä.

Kommentoi

Copyright 2018 © Marjaniemen Melojat Ry | Evästeet ja tietosuojaseloste