SUP-peruskurssi 19.6.

Marjaniemen Melojien jäsenille tarkoitettu yhden illan mittainen suppailun (stand-up-paddling) peruskurssi aloittelijoille tai muutaman kerran SUP-laudalla seisseille. Huomioithan, että jäsenyytesi tulee olla voimassa jo ilmoittautuessasi. SUP-kurssi on Marjaniemen Melojien jäsenistölle tarjoamaa lisäkoulutusta, eli se ei käy melonnan peruskurssista seuraan liittymiseksi.

SUP-melonta Luotu 21.05.2019 22:06 | Päivitetty 11.06.2019 15:46

Seuran jäsenille tarkoitettu sup-peruskurssi vastaa kaupallisesti järjestettäviä sup-melontakursseja ja siellä käydään läpi seuraavat asiat:

  • seuran kalusto (erilaiset laudat ja niiden erot)
  • sopivan menopelin valinta, melan säätäminen oikein, turvallisuuvälineet
  • taloudellinen SUP-melonnan perustekniikka ja vinkit alkuun
  • varusteiden huolto melonnan päätteeksi.

Varaudu vaatteilla, jotka saavat reilusti kastua. Esimerkiksi uikkarit alle ja urheiluvaatetta päälle. Märkäpukua ei tarvitse omistaa. Merivesi alkaa olla riittävän lämmintä ja suppailuun saat mukavan rentouden, kun kokeillet hieman kaatuilua ja laudan päälle nousua. Tuolloin ei veneiden yllättävät aallotkaan pelota tai häiritse jatkossa. Suppailu ovat mainio lisä kuntoiluun ja melojan perspektiivi on hieman erilainen tutuissakin maisemissa. Etenkin työkseen esim. päätteen äärellä istuville voimme lämpimästi suositella välillä melontaa seisaaltaan. Tule rohkeasti mukaan!

Kurssille mahtuu viisi kurssilaista seuran kurssikalustoksi sopivien SUP-lautojen mukaisesti. Pienryhmässä saat myös enemmän irti menlontatekniikkaa käsiteltäessä. Kurssi on seuran jäsenille ilmainen. Mikäli et pääsekään paikalle - peruthan ilmoittautumisesi täällä ajoissa, jotta et vie joltain toiselta innokkaalta paikkaa. HUOM! Vastaava kurssi järjestetään myös 17.6. maanantaina.

Osallistujat (max 5)

  1. Tarja Koivikko
  2. Liisa Aarnikoivu
  3. Tuula Immonen
  4. Eija pehkonen
  5. Petri Kuusela

Varasijalla (max 2)

  1. Jari Männynsalo

Lisätietoja

Alkamisajankohta
19.06.2019
18:30
Loppumisajankohta
19.06.2019
20:30
Yhteyshenkilö
Mikko Miettinen
Yhteydenotot
Enable JavaScript to view protected content.

Copyright 2019 © Marjaniemen Melojat Ry | Evästeet ja tietosuojaseloste