Jäsenille

  Seuran toiminta on sen perustamisesta lähtien rakentunut jäsenten talkoohengen varaan. Jokainen jäsen tuo mukaan omaa erikoisosaamistaan. Luottamustehtävistä ei makseta palkkioita. Seura ei halua toimia pelkkänä kajakkilainaamona, vaan jäsentensä aktiivisena yhteisönä.

  Seuran järjestämät erilaiset kurssit on tarkoitettu seuran jäsenille, melonnan peruskurssi on avoin kaikille. Tervetuloa liittymään jäseneksi!

  Jäsenyyden ehdot

  Marjaniemen melojien jäseneksi voivat hakeutua seuran oman melonnan peruskurssin suorittaneet tai aiemmin seuran jäseninä olleet henkilöt.
  Jäseneksi voidaan hyväksyä myös muun Suomen Melonta- ja Soutuliiton sisältövaatimusten mukaisen melonnan peruskurssin suorittanut henkilö tai jonkun toisen melontaseuran jäsenenä todistettavasti ollut henkilö, jos hallituksen määrittelemässä uusien jäsenten kiintiössä on tilaa.

  Jäseneksi?

  Täytä huolellisesti oheinen jäsenhakemuslomake ja lopuksi paina 'Lähetä'-nappulaa. Jos tulet omien kurssiemme ulkopuolelta, niin muista liittää hakemukseen todistus melontakurssistasi tai todistus vastaavasta osaamisesta esim EPP. Jos et saa kuittausta postin perillemenosta, niin yritä uudelleen.

  Päätösprosessi

  Jäsenhakemuksen hyväksymisestä tai hylkäämisestä päättää seuran hallitus. Etusijalle asetetaan oman seuran melontakurssin suorittaneet ja aiemmin jäsenenä olleet. Myös seuran kokonaisjäsenmäärä vaikuttaa päätökseen.

  Ilmoitus päätöksestä

  Kaikille hakijoille ilmoitetaan päätös sähköpostilla. Jäseneksi hyväksytylle lähetetään viesti, jossa kerrotaan maksuohjeet (ensimmäiseltä vuodelta maksetaan myös liittymismaksu) sekä perustiedot seuran toimihenkilöistä ja tapahtumista.

  Pakollinen perehdytys

  Uusi jäsen on velvollinen osallistumaan vajarannassa tutustumis- ja perehdyttämistilaisuuteen, jossa tarkistetaan myös maksusuoritukset. Tilaisuuksia järjestetään alkukesästä useita ja myöhemmin tarpeen mukaan. Tämän jälkeen jäsen on oikeutettu lunastamaan itselleen vajan avaimen.

  Tarkemmat ajankohdat julkaistaan myöhemmin tapahtumakalenterissa sekä vajan ilmoitustaululla.

  Tule tutuksi, löydä melontakavereita, yhdessä melominen on turvallista!

  Copyright 2018 © Marjaniemen Melojat Ry | Evästeet ja tietosuojaseloste