Jäseneksi

Jäsenyyden ehdot

Marjaniemen melojien jäseneksi voivat hakeutua seuran oman melonnan peruskurssin suorittaneet tai aiemmin seuran jäseninä olleet henkilöt.

Jäseneksi voidaan hyväksyä myös muun Suomen Melonta- ja Soutuliiton sisältövaatimusten mukaisen melonnan peruskurssin vähemmän kuin 10 vuotta sitten suorittanut henkilö tai jonkun toisen melontaseuran jäsenenä todistettavasti viimeisen 5 vuoden aikana ollut henkilö, jos hallituksen määrittelemässä uusien jäsenten kiintiössä on tilaa.

Voit myös osoittaa melontataitosi suorittamalla MaMessa EPP1 taitokokeen

Miten jäseneksi?

Täytä huolellisesti oheinen jäsenhakemuslomake ja lopuksi paina 'Lähetä'-nappulaa. Jos tulet omien kurssiemme ulkopuolelta, niin muista liittää hakemukseen todistus melontakurssistasi tai todistus vastaavasta osaamisesta esim EPP. Jos et saa kuittausta postin perillemenosta, niin yritä uudelleen.

Päätösprosessi

Jäsenhakemuksen hyväksymisestä tai hylkäämisestä päättää seuran hallitus. Etusijalle asetetaan oman seuran melontakurssin suorittaneet ja aiemmin jäsenenä olleet. Myös seuran kokonaisjäsenmäärä vaikuttaa päätökseen.

Ilmoitus päätöksestä

Kaikille hakijoille ilmoitetaan päätös sähköpostilla. Jäseneksi hyväksytylle lähetetään viesti, jossa kerrotaan maksuohjeet (ensimmäiseltä vuodelta maksetaan myös liittymismaksu) sekä perustiedot seuran toimihenkilöistä ja tapahtumista.

Vajaperehdytys

Maksusuoritukset tarkistetaan vajarannassa tutustumis- ja perehdyttämistilaisuudessa. Tämän jälkeen jäsen on oikeutettu lunastamaan itselleen vajan avaimen, (nuorisojäsen ei voi lunastaa vajan avainta.)

Yhteisiä perehdytystilaisuuksia ei järjestetä tänä keväänä huonontuneesta koronatilanteesta johtuen. Sen sijaan perehdytyksiä pyritään järjestämään seuraan hyväksytyille uusille jäsenille yksittäin, erikseen sovittavina ajankohtina.

Perehdytyksen ajankohdan voit sopia parhaiten laittamalla minulle tekstiviestiä tai soittamalla. Ota mukaan henkilöllisyystodistus, kuitti maksetuista maksuista ja oma hengityssuojain. Maskin käyttö perehdytyksissä on sekä oman että sinun turvallisuutesi takaamiseksi pakollista.

Terveisin, Hannu Hedman

040 522 8480

Tule tutuksi, löydä melontakavereita, yhdessä melominen on turvallista!

Copyright 2021 © Marjaniemen Melojat Ry | Evästeet ja tietosuojaseloste