Kuntomelonta

Kuntomelonta ihastuttavassa itäisen Helsingin saaristossa on oivallinen vaihtoehto pölyisellä lenkkipolulla tai tunkkaisella jumppasalilla rehkimiselle!

Kuntokajakit ovat kevyempiä kuin retkikajakit, joten vauhti nousee helpommin, ja erilainen istuma-asento kuin retkikajakissa mahdollistaa paremman melontatekniikan ja siten tehokkaamman melonnan.

Uimista ei saa pelätä, sillä kuntokajakit ovat kiikkerämpiä kuin retkikajakit, eivätkä retkikajakeista tutut pelastautumiskeinot päde – esimerkiksi reskuttaminen ei kuntokajakkien hennon rakenteen vuoksi ole mahdollista. Jos kuntomeloja kaatuu, on ainoa tapa pelastautua uida rantaan, tyhjentää kajakki ja jatkaa matkaa.

Seuran helpoimmilla kuntokajakeilla melominen on lähes jokaisen opittavissa! Kuntomelontajaoksen pääasiallinen tehtävä onkin perehdyttää seuralaisia kuntomelonnan perusteisiin.

Jaostolla ei ole säännöllisiä treenejä pienen harrastajamäärän vuoksi.

Kesäkuussa järjestämme kaksi Kuntokajakit tutuiksi -tapahtumaa, joihin voi ilmoittautua täällä. Kuntokajakkeihin voi tutustua myös Rantapäivässä su 19.8. tai varaamalla henkilökohtaisen opastusajan Kata Ervastilta, kuntopj(at)marjaniemenmelojat.fi tai p. 050 3146 258.

Kysy lisätietoja

Kuntomelonta

Katariina Ervasti

Copyright 2019 © Marjaniemen Melojat Ry | Evästeet ja tietosuojaseloste