Kuntomelonta

Kuntomelonta ihastuttavassa itäisen Helsingin saaristossa on oivallinen vaihtoehto pölyisellä lenkkipolulla tai tunkkaisella jumppasalilla rehkimiselle!

Kuntokajakit ovat kevyempiä kuin retkikajakit, joten vauhti nousee helpommin, ja erilainen istuma-asento kuin retkikajakissa mahdollistaa paremman melontatekniikan ja siten tehokkaamman melonnan. Uimista ei saa pelätä, sillä kuntokajakit ovat kiikkerämpiä kuin retkikajakit, eivätkä retkikajakeista tutut pelastautumiskeinot päde – esimerkiksi reskuttaminen ei kuntokajakkien hennon rakenteen vuoksi ole mahdollista. Jos kuntomeloja kaatuu, on ainoa tapa pelastautua uida rantaan, tyhjentää kajakki ja jatkaa matkaa.

Seuran helpoimmilla kuntokajakeilla melominen on lähes jokaisen opittavissa! Kuntomelontajaoksen pääasiallinen tehtävä on perehdyttää seuralaisia kuntomelonnan perusteisiin. Jaostolla ei ole säännöllisiä treenejä pienen harrastajamäärän vuoksi.

Tule tutustumaan kuntokajakkeihin su 16.6. klo 10tai ti 18.6. klo 18. Ilmoittaudu seuran verkkosivuilla, sähköpostitse kuntomelontajaoston vetäjälle Kata Ervastille Enable JavaScript to view protected content. tai p. 050 3146 258. Huom. Jos ilmoittautuneita ole, ei kokeilukertoja järjestetä …eli muistathan ilmoittautua!

Kuntokajakkeihin voi tutustua myös varaamalla henkilökohtaisen opastusajan Kata Ervastilta.

Kysy lisätietoja

Kuntomelonta

Katariina Ervasti

Kuntojaoston tiedotteita ja tapahtumia

Copyright 2019 © Marjaniemen Melojat Ry | Evästeet ja tietosuojaseloste