Virkistysmelonta

Tervetuloa kaudelle 2020 niin osallistujat kuin vetäjätkin

Viikkomelonta

Perinteiset viikkomelonnat joka viikko kesäkuusta elokuuhun. Viikkomelonnat löytyvät nettisivujen kalenterista. Viikkomelonnat on pääsääntöisesti keskiviikkoisin. Matka 10-12km ja ketään ei jätetä. Mikäli viikkomelonnalle ei löydy vetäjää, viikkomelonta mennään kaverimelontateemalla. Tilanne vetäjän osalta tarkistetaan viikkomelontaa edeltävänä päivänä ja tieto päivitetään kalenteriin. Lättyretki jonkun viikkomelonnan yhteydessä.
Ilmoittaudu viikkomelonnan vetäjäksi (samalla listalla iltamelontojen ja aamumelontojen vetäjät)

Iltamelonnat

Iltamelontoja jatkavat siitä, mihin viikkomelonnat loppuvat. Melontamatkat vähän pedempiä ja vauhdikkaampia kuin viikkomelonnat. Matkat ja nopuedet sen mukaan, ketä on lähdössä mukaan. Matka voi olla esimerkiksi13-16km ja matkavauhti noin 6,5km/h (viikkomelonta noin 5,5km/h). Pidemmän lenkin matka 17-21km ja matkavauhti yli 7km/h

Aamumellonnat

Seuraa Facebookia ja MaMen kalenteria. Aamumelonnoilla ei ole mitään vakiopäivää tai kellonaikaa. Idea on se, että ollaan aikaisin liikkeellä ja ehditään melonnan jälkeen töihin.

Esimerkkireittejä

Viikkomelonta 10-12km
13-16km
17-21km

Kaverimelonnat

Idea näissä melonnoissa on, että Facebookissa ja seuran kalenterissa ilmoitetaan ajankohta ja halukkaat ilmestyvät rantaan. Varsinaista vetäjää Kaverimelonnoilla ei ole . Rannassa oleva porukka miettii reitin toiveiden ja olosuhteiden perusteella. Vinkkejä eri reiteistä voi katsoa viikkomelontojen ja vauhtimelontojen kartoista. Ehdota päivää ja kellonaikaa Kaverimelonnalle laittamalla sähköpostia Enable JavaScript to view protected content.

Iltaretket

Ainakin pari iltaretkeä on suunnitelmissa: syksyllä saunomaan Pikku Leikosaareen ja illan pimennyttyä takaisin sekä Silakkamarkkinat, josta paluu kaupunkin valoja ihaillessa

Päiväretket

Kaudella 2019 toteutuneita retkiä. Samantyyppisiä retkiä myös kaudella 2020

 • Vanhankaupunginlahti
 • Isosaari, vaativa
 • Pirttisaari, vaativa
 • Suomenlinna
 • Ruoholahti

Retkistä ja niiden ajankohdista tiedotetaan tarkemmin seuran verkkosivuilla sekä Facebookissa.

Retkille kaivataan vetäjiä

Turvallisuusohjeet

Viikkomelontaan ja päiväretkille osallistujan turvallisuusohje
Viikkomellonan ja päiväretken vetäjän turvallisuusohje

Kysy lisätietoja

Virkistysmelonta

Juha Laukkanen

Virkistysjaoston tiedotteita ja tapahtumia

 • Viikomelonnat kaipavat vetäjiä

  Luotu 31.05.2019

  Ilmoittaudu viikkomelonnan vetäjäksi

 • Copyright 2020 © Marjaniemen Melojat Ry | Evästeet ja tietosuojaseloste