To member

Jäsenyyden ehdot

Marjaniemen melojien jäseneksi voivat hakeutua seuran oman melonnan peruskurssin suorittaneet tai aiemmin seuran jäseninä olleet henkilöt.

Jäseneksi voidaan hyväksyä myös muun Suomen Melonta- ja Soutuliiton sisältövaatimusten mukaisen melonnan peruskurssin vähemmän kuin 10 vuotta sitten suorittanut henkilö tai jonkun toisen melontaseuran jäsenenä todistettavasti viimeisen 5 vuoden aikana ollut henkilö, jos hallituksen määrittelemässä uusien jäsenten kiintiössä on tilaa.

Voit myös osoittaa melontataitosi suorittamalla MaMessa EPP1 taitokokeen

Miten jäseneksi?

Täytä huolellisesti oheinen jäsenhakemuslomake ja lopuksi paina 'Lähetä'-nappulaa. Jos tulet omien kurssiemme ulkopuolelta, niin muista liittää hakemukseen todistus melontakurssistasi tai todistus vastaavasta osaamisesta esim EPP. Jos et saa kuittausta postin perillemenosta, niin yritä uudelleen.

Päätösprosessi

Jäsenhakemuksen hyväksymisestä tai hylkäämisestä päättää seuran hallitus. Etusijalle asetetaan oman seuran melontakurssin suorittaneet ja aiemmin jäsenenä olleet. Myös seuran kokonaisjäsenmäärä vaikuttaa päätökseen.

Ilmoitus päätöksestä

Kaikille hakijoille ilmoitetaan päätös sähköpostilla. Jäseneksi hyväksytylle lähetetään viesti, jossa kerrotaan maksuohjeet (ensimmäiseltä vuodelta maksetaan myös liittymismaksu) sekä perustiedot seuran toimihenkilöistä ja tapahtumista.

Pakollinen perehdytys

Uuden jäsenen on osallisttava vajarannassa tutustumis- ja perehdyttämistilaisuuteen, jossa tarkistetaan myös maksusuoritukset. Tämän jälkeen jäsen voi itselleen vajan avaimen, (nuorisojäsen ei voi lunastaa vajan avainta.)

Yhteisiä perehdytysiltoja järjestetään kerran viikossa ja ne on merkitty verkkosivuston kalenteriin. Mikäli perehdytyksistä on kysyttävää, niin yhteystietoni löytyvät täältä.

Terveisin, Hannu Hedman

Tule tutuksi, löydä melontakavereita, yhdessä melominen on turvallista!

Copyright 2021 © Marjaniemen Melojat Ry | Evästeet ja tietosuojaseloste