Jäsenkirje 1/2022

Jäsenkirjeet Luotu 10.02.2022 22:06

Hallituksen nostamia aiheita / Yleistä

Vuosi 2021 oli täynnä hienoja hetkiä, kokemuksia ja suorituksia,

Seuran Virolahti-retkillä tuli täyteen 40. Juhlavuosi. Keväisen, arktikan aikaan toteutettavan pitkän retken tarjoamat elämykset lumoavat melojan kuin melojan. Pituudeltaan reissu kylmillä vesillä on toki haastava, mutta ei millään tavalla ylitsepääsemätön, joten tämä on myös retki, josta kannattaa haaveilla, kehittää taitojaan ja uskaltautua mukaan!

Vuosittain seurassa jaetaan huomionosoitukset tonnareille, eli yli tuhat kilometriä meloneille sekä kaksi kiertopokaalia huomattavista ansioista meloen. Pokaalien lempinimetkin viitoittavat jo suuntaa tavoitelluista ansioista, eli ns. Hikipytty ojennetaan Marjaniemen Melojissa eniten melontakilometrejä kokonaisuudessaan kauhoneelle ja Retkipytty mittavimmat mailit Retkiolosuhteissa meloneelle henkilölle. Jokaisen retken tulee ulottua vähintään 40 kilometrin mittaiseksi ja sisältää minimissään yhden yöpymisen retkiolosuhteissa, jotta ne voidaan huomioida retkikilometreinä.

Viime ja edellisvuonna vakan alle jääneet seuran perinteiset pokaalit jäivät valitettavasti jakamatta ja juhlistamatta. Vuoden 2020 kohdalle Hikipyttyyn kaiverrettiin Päivi Vaattovaara ja Retkipyttyyn vuodelle 2020 sai nimensä Lasse Tähtinen.

Erityisen merkittäväksi vuoden 2021 lopputulokset tekee se, että molemmat pokaalit ansaitsi kuluneena vuonna huikeilla tuloksillaan seurastamme sama henkilö, Päivi Vaattovaara!

Haluamme onnitella Päiviä komeasta kilometrisaaliistaan niin arkilaineilla kuin retkillä ja kannustaa samalla kaikkia seuran jäseniä alkavalla kaudella nauttimaan lähivesillä kukin tyylillään - rohkaisten kaikkia merkitsemään kilometrejään, ovat ne sitten pieniä tai isoja. Toivottavasti pääsemme pian kasvokkain jakamaan pokaalit yhteisissä tapahtumissamme.


Tule mukaan tekemään jäsenlehteä!

Marjaniemen vesiltä -jäsenlehden suunnittelu ja toteutus alkaa. Olisiko sinulla ideaa miten jäsenlehteä voisi kehittää tai vaikka tarina jonka haluat jakaa? Jäsenlehti menee painoon maaliskuun lopulla, eli suunnittelu ja toteutus tapahtuvat seuraavan kuukauden aikana. Tule mukaan ja lähetä viestiä: Enable JavaScript to view protected content.

Retkijaosto

Mainiot talvisäät ovat tammikuun aikana tavoittaneet meidät. Jääolosuhteet ovat kuitenkin perin vaihtelevat, joten nyt kannattaa olla tarkkana mikäli merenjäillä liikut. Muista aina parhaimmat turvavarusteesi: kaveri, naskalit ja heittoköydestäkään ei ole haittaa.

Koulutusjaosto

Uimahallitreenit ovat taas alkaneet tauon jälkeen! Treenit ovat perjantaisin Itäkeskuksen uimahallissa. Hallissa on helppo treenata esim. pelastautumista, erilaisia melontaotteita tai vaikka eskimokäännöstä. Maalis- ja huhtikuun uimahallivuoroihin ilmoittautuminen aukeaa lauantaina 19.2. Katso lisätietoja ja ilmoittaudu mukaan: https://www.marjaniemenmelojat.fi/koulutus/uimahallivuorot/

SUP-jaosto

Sup-jaosto kaipaa apuvoimia kesäkaudelle. Jos sinulta löytyy kiinnostusta järjestää sup-lenkkejä ja/tai osallistua kurssien tekemiseen, paljasta itsesi sup-jaoston vetäjälle Enable JavaScript to view protected content.

Kylmiltään kenenkään ei tarvitse hypätä syvään päähän vaan ohjausta ja neuvoja toki saa ennen toimeen ryhtymistä. Rohkeasti mukaan niin saamme parhaalle suppauskaudelle säännöllistä ohjelmaa.

Huom!

Marjaniemen Melojien vuosilaskutus lähtee liikkeelle viikolla 7. Lasku tulee sähköpostiisi! Tarkista mieluiten heti että sähköpostiosoitteesi on ajan tasalla, EIKÄ se ole työposti, joka todennäköisesti ei päästä laskuamme lainkaan läpi. Ja muiltakin lasku saattaa löytyä mainoksista, tarjouksista, roskakorista tms.

Sähköpostiosoitteen ja samalla muut tietosi voit tarkistaa osoitteesta: https://www.flomembers.com/marjaniemen-melojat

Laskun maksamatta jättäminen saattaa lopulta johtaa seurasta erottamiseen.

Kohti kevättä

Vielä on jäätä ja lunta, mutta päivä pitenee jo. Pitäkää huolta itsestänne ja toisistanne ulkoillessa.

Hallituksen ja toimihenkilöiden puolesta,

t:Miika

Copyright 2022 © Marjaniemen Melojat Ry | Evästeet ja tietosuojaseloste