Jäsenkirje huhtikuu/2022

Jäsenkirjeet Luotu 25.04.2022 20:17

Logo

Ehditkö tänään 25.4. vajalle laittamaan laituria kesäkuntoon? Klo 17. Facebookissa Heikki Nyman kysyy apua: https://www.facebook.com/groups/marjaniemenmelojat/permalink/5057765017645306/
Jos pääset, käy laittamassa Heikille kuittaus. Jos useampi kuin 4-5 pääsee, ei haittaa aina voi lähteä yhteiselle melonnalle.

Huomenna 26.4.2022 klo 18 on kevätkokous etäkokouksena
Tervetuloa kaikille jäsenille! Kokouskutsu löytyy edellisestä jäsenkirjeestä sekä seuran sivuilta oheisen linkin takaa: https://www.marjaniemenmelojat.fi/ilmoitukset/tiedotteet/yleiset/kevatkokous-2022/

MaMen junnu- ja perhetoiminta
Mamen junnuja oli viime perjantaina uimahallissa. Harjoiteltiin kaatumista ja kajakkiin takaisin kiipeämistä sekä muuten vaan tutustumista kajakkien hallintaan. Ensi perjantaina on viimeinen uimahallikerta, joka on myös varattu junnuille ja heidän vanhemmilleen. Mikäli olet ilmoittautunut, mutta et pääse, muistathan vapauttaa paikan seuraavalle halukkaalle.

Retkijaosto
7.5. Retkimelonnan alkeet -koulutus on tarjolla tällä kertaa kevään alkuun, jotta omista retkistä haaveilu ja niiden suunnittelu pääsee jo hyvään vauhtiin kohti kesää. Lisätiedot: www.marjaniemenmelojat.fi/ilmoitukset/tiedotteet/retkimelonta/retkimelonnanalkeet2022/

14.-28.5. Virolahden upea melontaretki kutsuu kaikkia aikaisen kevään olosuhteisiin ja pidempään reissuun kykeneviä melojia. Huomioithan, että melominen myös vajalta vain toiseen suuntaan on mahdollista, joten jos vain viikon loma heruu töistä tai opinnoista kerrallaan niin kannattaa siitä huolimatta tarttua tähän tikettiin! Lue lisää: www.marjaniemenmelojat.fi/ilmoitukset/tiedotteet/retkimelonta/virolahtimelonta-2022/

Koulutusjaosto
Viimeisten viikkojen aikana on kalenteri alkanut jo täyttymään koulutusjaoston tapahtumisista. Hätäensiapukurssi järjestettiin jo etänä ja siitä innoittamana päätimme järjestää ensiavun harjoituspäivän vesillä toukokuussa. Iso joukko MaMelaisia on myös vieraillut Meriturvassa Lohjalla harjoittelemassa uima-altaan aalloissa.

Koulutuksia on kesälle sovittu ja työ jatkuu edelleen kesän koulutusten järjestämisen eteen. Tässä tiedossa olevat päivämäärät jäsenten koulutuksiin (löytyvät MaMen kalenterista):

Ja lisää on tulossa toki! Esim. tekniikkailtoja pitkin kesää, kertauskurssi ja jatkokurssi. Peruskurssit järjestetään myös tuttuun tapaan kesän alussa.

Tapahtumien nettisivuilla mainitaan aina koulutuksen taso sekä jos koulutus on ilmainen, vastikkeellinen tai maksullinen. Koulutusjaostolta voi myös aina kysyä, jos jonkin askarruttaa: Enable JavaScript to view protected content..Mukavaa keväänjatkoa!

t:Miika

Copyright 2022 © Marjaniemen Melojat Ry | Evästeet ja tietosuojaseloste