Jäsenkirje elokuu 2021

Jäsenkirjeet Luotu 15.11.2021 18:15 | Päivitetty 22.07.2023 12:06

Logo

Hyvä kanssameloja, kesää on vielä jäljellä…

Rantapäivä 8.8. Tervetuloa klo 11-15. Ohjelma tarkemmin kalenterista, mutta tarjolla ainakin lettuja, tehtävärataa junnuille, kajakinhallintanäytöstä, merinovillaa, makkaraa, kuntokajakkeja. Katso lisää kalenterista tai facesta. Maski on edellytys vajassa käynnille.

42. Pääkaupunkimelonta 15.8. Kaipaa vielä turvaveneisiin 4 henkeä. Kuuluttaja uupuu myös ja opasteetkin pitäisi laittaa. Laita nimesi listalle https://docs.google.com/spreadsheets/d/1-Q5Got6ORprEBRMxc39tCbQmmLHikYHWFyhuzxQcoKk/edit?usp=drivesdk tai s-postina Miikalle. Pidämme järjestelytalkoot lauantaina 14.8. Klo 9 alkaen.

Hallituksen kokouksessa päätettiin selkeyttää juniorien melontaohjeistusta. Nyt alle 18v melovat maksutta vanhempiensa, isovanhempiensa kanssa. Junnut voivat myös suorittaa epp1 näyttökokeen 10€ hintaan joka oikeuttaa maksuttomaan juniorijäsenyyteen.

Koronaohjeistusta ollaan taas kiristämässä. Muistutetaan siis tässäkin, että vain oireettomana rantaan. Käytä käsidesiä. Vajassa edellytetään maskia. Muista myös, että saatat tartuttaa vaikka et tuntisi itseäsi kipeäksi, eli Maski! Rantapäivänä teemme tapahtumapisteet erilleen toisistaan ja huolehdimme lettujen ja makkaranpaiston hygienian. Huolehtikaa te osallistujat, että pidätte ulkona turvavälit ja sisällä maskit ja turvavälit. Näin voimme toimia turvallisesti yhdessä ja nauttia loppukesänkin.

t:Miika

Copyright 2024 © Marjaniemen Melojat Ry | Evästeet ja tietosuojaseloste