Jäsenkirje elokuu/2022

Jäsenkirjeet Luotu 17.09.2022 20:58

Vesi on vielä lämmintä ja ilmakin hellii. Monta asiaa on jo ehtinyt kesän mittaa tapahtua ja kalenterista löytyy vielä lisää. Mukavaa, kun on niin monta innokasta tekijää ja harrastuksen mahdollistajaa mukana remmissä.

Kesäiset melontaretket mökkimaisemissa tai vajarannasta - muistathan kirjata retkimelontakilometrit Marjaniemen Melojien hyödyksi!

  1. Tallenna linkki kännykkääsi tai näpyttele: bit.ly/retkikm2022
  2. Kirjaa kilsat paikalleen retkesi päätyttyä
  3. Tuuppaa takautuvasti kesän keikat ja toista aina uusien retkien jälkeen

Melontaretkellä tulee yöpyä vähintään yksi yö retkiolosuhteissa ja kaikki yli 40 km mittaiset retket huomioidaan seuran perinteisen Retkipokaalin tavoitteluun. Retkesi voi olla myös muualla tai vuokrakalustolla toteutettu. Jokainen lyhytkin retkipätkä kilometreineen on arvokasta tietoa Marjaniemen melojien tilastoihin ja samalla seuraan kertyy tietoa eri retkikohteiden tuntijoista.

Mainiota melontaretkien syyskautta!

Koulutuksen puolelta luvassa aallokkotreeniä ja jatkokurssi

Ensi viikolla (viikko 35) on viikkotekniikassa luvassa helppoa aallokkotreeniä. Harjoitus sopii kaikille jotka haluavat kehittää aallokkomelontataitojaan. Tuulisen sään ja kylmän veden takia kuiva- tai märkäpuku vaaditaan osallistujilta. Opetuskielenä on englanti. Ilmoittautuminen aukeaa kun sääennusteet ja sitä myötä ajankohta selviää: https://www.marjaniemenmelojat.fi/ilmoitukset/tiedotteet/koulutus/viikkotekniikka-viikolla-35-helppo-aallokko/

Kolmepäiväinen jatkokurssi järjestetään jäsenille syyskuussa. Kurssipäivät ovat 4.9., 6.9., ja 11.9. ja ajankohta on klo 17.30–20.30. Kurssille ilmoittautuminen aukeaa lauantaina 27.8. klo 11. Jatkokurssille ilmoittautuvilta toivotaan sujuvaa eteenpäinmelontaa ja melottuja kilometrejä kaudessa saisi olla yli 100. Katso lisää ja ilmoittaudu: https://www.marjaniemenmelojat.fi/ilmoitukset/tiedotteet/koulutus/jatkokurssi-2022/

PS. Uimahallivuorot alkavat syyskuussa! Nettisivuille avautuu pian ilmoittautumiset.

MaMen junnu- ja perhetoiminta

Junnujaoston tälle kesäkaudelle suunnitellut kurssit ja retket on onnistuneesti pidetty. Iso kiitos kaikille mukana olleille perheille! Olemme kokeneet kesän aikana monia hienoja hetkiä!

Vaikka järjestetty toiminta jää tauolle, kesä näyttää jatkuvan. Kannustammekin perheitä kyselemään matalalla kynnyksellä melontaseuraa Junnujen whats up ryhmässä tai Mamen facebookissa. Mielellämme kuulemme myös palautetta kuluneesta kaudesta, kehittämisehdotuksia tai toiveita seuraavalle kaudelle. Myös syksyyn ja talveen on mahdollista järjestää junnuille suunnattua ohjelmaa.

Vajajaoston kuulumisia

Kesäkausi kääntyy syksyyn ja toiminta vajallakin vähenee – ainakin jonkin verran. Senpä vuoksi on erityisen tärkeätä, että jokainen kävijä siivoaa jälkensä, huolehtii välineet oikein päin oikeille paikoilleen ja aivan erityisesti vahtii vajan ovet ja aitauksen lukot huolellisesti kiinni. Vajan rannanpuoleisen kulkuoven lukossa on havaittu pieniä jumitusongelmia ja tilannetta seurataan, mutta oven lukkiutuminen kannattaa aina tarkistaa huolella. Ja jos huomaat vajalla – ovissa tai muuten – jotain vikaa tai puutetta, ilmoita siitä pikimmiten osoitteeseen Enable JavaScript to view protected content.. (Ja vessan pissakanisterit saa muuten edelleen tyhjentää kuka vaan, joka ensiksi ehtii. <3)

Kalustojaosto

Junnuille tullut käyttöön kolmas Bambu 12.5 kajakki. Nimetty Halliksi.

Mukavia loppukesän melontoja. Muistakaa, että auringon laskun ja nousun välisenä aikana kajakkikin tarvitsee valon. Valkoista valoa joka suuntaan näyttävä valaisin on ok kajakin kokoiseen alukseen.

Copyright 2022 © Marjaniemen Melojat Ry | Evästeet ja tietosuojaseloste