Jäsenkirje huhtikuu 2021

Kevät tulee ja melomaan pääsee taas omilta laitureilta!

Jäsenkirjeet Luotu 16.04.2021 12:29

Kevät tulee ja melomaan pääsee taas omilta laitureilta!

Tammikuun jäsenkirjeessä kerroimme, että kevätkokous pyritään pitämään 27.4.2020. Emme voi voimassa olevan korona ohjeistuksen vuoksi järjestää fyysistä kokousta, mutta tuo päivä pitää ja kokous pidetään sähköisenä.

Eli tervetuloa kaikille kevätkokoukseen 27.4.2021 klo 18.00
Marjaniemen Melojat ry:n sääntöjen mukainen kevätkokous on:
Aika 27.4.2021 klo 18.00 Paikka sähköinen kokous: https://meet.google.com/tgy-nvfw-gzx

Kokouksessa käsitellään sääntömääräiset asiat:
1. § Kokouksen avaus
2. § Kokouksen järjestäytyminen
2.1 kokouksen puheenjohtajan valitseminen
2.2 kokouksen sihteerin valitseminen
2.3 kokouksen pöytäkirjantarkastajien valitseminen
2.4 kokouksen ääntenlaskijoiden valitseminen
3. § Kokouksen läsnäolijat ja äänioikeutetut jäsenet
4. § Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus
5. § Esityslistan hyväksyminen
6. § Vuoden 2020 toimintakertomuksen ja tilinpäätöksen vahvistaminen
6.1 toimintakertomus 2020
6.2 tilinpäätösasiakirjat 2020
6.3 toiminnantarkastajien lausunto
7. § Päätetään tili- ja vastuuvapauden myöntämisestä asianomaisille vuodelta 2020
8. § Jäsenten 20 päivää ennen kevätkokousta hallitukselle esittämät asiat
9. § Ilmoitusasiat
10. § Kokouksen päättäminen

Tervetuloa kokoukseen!
Marjaniemen Melojat ry Hallitus

Kokousasiakirjat linkitetään seuran kalenteriin ennen kokousta.

Koronatilanne ja kevään toiminta
Koronakeskustelu on vakituinen aihe hallituksen kokouksessa. Pyrimme parhaamme mukaan ymmärtämään miten rajoitukset vaikuttavat seuraamme ja tekemään tarvittavia toimia.

Viralliset suositukset muuttuvat tautitilanteen mukaan Marjaniemen Melojat noudattavat voimassa olevia suosituksia. Tällä hetkellä vajassa kasvosuoja. Vain 1 kerrallaan pukukoppiin. Käsidesiä vajakirjan ja puuceen vieressä, käyttäkää näitä. Jos tunnet itsesi vähänkään kipeäksi, nuhaiseksi tms. älä tule vajalle.

Yleisesti kaikki, jotka järjestävät tapahtumia ovat vastuussa siitä, että muistuttavat osallistujia vallitsevista suosituksista. Tapahtumia suunnitellessa varaudutaan jo ennakolta siihen, että tilanne voi muuttua.

Esimerkiksi melonnanperuskurssit ollaan järjestämässä, mutta ollaan valmiita perumaan ne, mikäli suositukset eivät salli turvallista järjestämistä. Sama koskee kaikkia muitakin tapahtumia ja toimintaa. Suunnitellaan ja toivotaan, että voidaan järjestää, mutta varaudutaan peruutuksiin tai osallistujamäärien rajauksiin. Hyvä ratkaisu on laittaa ilmoittautumislista ja mukaan otetaan ilmoittautumisjärjestyksessä sen verran kuin suositukset sallivat.


Jäsenlaskutus on nyt tehty ja maksamatta jättäneiden katsotaan ilmaisevan näin halunsa erota seurasta. Suositeltavaa on tilata pankkisi kautta jäsenmaksue-laskuna. Etsi laskuttajia verkkopankkisi kautta nimellä Marjaniemen Melojat Ry ja tilaa itsellesi jäsenlaskut eLaskuna. Tämä auttaa jäsenlaskutusta ensi keväänä ja vähentää unohduksia, joita tänäkin keväänä oli jonkin verran. Mainio tapa poistaa manuaalista työtä ja selvittelyn vaivaa puolin ja toisin.


Koulutusta tarjolla toukokuun alussa järjestetään EPP2 taitokoe MaMen lähivesillä. Läpi menneen taitokokeen maksaa MaMe. Lisätietoja EPP2 taitokokeesta MaMen nettisivuilta. http://www.marjaniemenmelojat.fi/koulutus/koulutuspolku/epp2/


Seurassamme huolletaan kajakit talkoilla pienen porukan toimesta. Tämä auttaa meitä pitämään jäsenmaksut hyvin kohtuullisina ja silti voimme ostaa vuosittain uutta kalustoa. Vetoankin nyt kaikkiin, että tehdään omalta osaltamme tämä mahdolliseksi sillä, että käsitellään kalustoa hellävaraisesti. Mieti, että olisit juuri laittanut kajakkiin kiinni pari tonnia omaa rahaa, miten haluaisit seurakaverin kajakkia käsittelevän?


Kirmailkaa kohtuudella kevätniityillä!

t:Miika--
Lähetetty FloMembers-verkkopalvelustaopen.php?u=10584823&id=6ab6bda2ce8a485a92c079bfc2bddfb1

Copyright 2022 © Marjaniemen Melojat Ry | Evästeet ja tietosuojaseloste