Jäsenkirje kesäkuu 2021

Jäsenkirjeet Luotu 12.06.2021 18:52

Logo

Parasta mahdollista alkavaa kesää hyvät kanssamelojat!

Pari seuraavaa viikkoa rannassa on paljon kuhinaa mm. uusien perus kurssien muodossa. Älkää antako korona-suojauksen pudota tässä vaiheessa. Maskit vajassa. Välit. Käsidesit.

Mamen omat peruskurssit jatkuvat vielä pari viikkoa, eli vajalla kalustoa ja tilaa varattu tähän käyttöön seuraavasti: 7.6, 9.-10.6. klo 18-21 ja 14.6, 16.-17.6. klo 18-21
Kurssi joutuu tasapainoilemaan turvavälien kanssa, niin ollaan huomaavaisia tuolloin ja annetaan tilaa.

Canoan kanssa on sovittu seuraavanlainen yhteistyökuvio. He voivat tulla autoilla meille kylään ja lähteä meidän rannasta itäisille vesille Autot jätetään normaaleille pysäköintipaikoille tienvarteen lastauksen jälkeen. Ja mamelaiset ovat vastavuoroisesti tervetulleita Canoalle Suvisaaristoon. Ollaan huomaavaisia ja parkkeerataan tiiviisti siellä, että kaikki mahtuvat.
Huom! Kummatkin tuovat mukanaan omat kajakit yms!

Heille on kerrottu meidän kurssien ajankohdat, ettei tule ruuhkaa. Samoin ollaan me huomaavaisia ja vältetään näitä heidän aktiivisimpia aikoja:
Maanantait 1.6. - 15.8. junnut täyttää rannan klo 17.30 20.30
Tiistait 4.5. -30.8. TiMe viikkomelonnat klo 17.30 - 18.00 (lähtö) TiMet päättyy n. klo 21.00.
Sommaro Runt heinäkuun puolivälin lauantai. Ranta / parkkipaikat varattu klo. 8.00 - 14.00.

Alkeiskurssit:
2.6. - 4.6. klo 18.00 - 21.30
9.6. - 11.6. klo 18.00 - 21.30

Muutoin Bredan on käytettävissä. Osoite: Reiviikintie, Suvisaaristo.
Isommat lähdöt sovittava erikseen Karin kanssa: Enable JavaScript to view protected content.
Toiveena autojen pysäköinnissä, että ne jätettäisiin takanurkkaan (vajasta katsottuna)

Uutta kalustoa hankittu taas. Toivottakaa tervetulleeksi Uudet Rebelit Salla ja Mira sekä vielä nimeään hakeva hieman tukevampi SurfSki.

Suunnittelemme melontakauden avajaisia. Tarkoitus olisi koronana niin salliessa järjestää tapahtuma, jossa aktivoidaan jäsenistöä melonnan pariin (useilla on tullut välivuosia), opastetaan uusia taitoja, käydään läpi vaja/rantaetiketin uusia täsmennyksiä ja tutustutaan toisiimme. Tästä tarkemmin heti, kun tiedetään milloin voidaan järjestää ja ehditään suunnittelemaan tarkemmin.

Omaehtoista talkoilua olisi syytä suorittaa, nyt kun emme vielä voi yleisiä talkoita järjestetä. Ottakaa työkaluvajasta välineitä (melontavajan avain käy sinne) ja auttakaa yhteisöämme esimerkiksi seuraavin toimin:

  • vajan eri alueiden siivousta
  • pihan nurmen leikkuuta, ulkoaitaus alkaa olla voikukkamaa
  • kajakkeja pitäisi pestä, niiltä osin, kun ovat talven aikana keränneet likaa
  • kajakkien luukut aina kiinni ulkona, etteivät kerää turhaan vettä
  • kajakkiluukkujen silikoonausta (tämä auttaa niiden sulkeutumisessa)

Vajapiirin osalta, voisi toivottaa/ hakea uusia tekijöitä mukaan, jotka ovat kiinnostuneita vajan ja vajaympäristön kehittämisestä. Laittakaa viestiä allekirjoittaneelle tai Enable JavaScript to view protected content. niin pääsette whatsapp ryhmään ja mukaan suunnittelemaan.

Viikkomelonnat ovat alkaneet. Mukavaa ja kaikkien taidot huomioon ottavaa vauhtia pidetään. Jos et ole vielä ollut mukana, suosittelen! Ja jos olet jo muutaman kerran ollut mukana, harkitse voisitko auttaa lähtemällä apuvetäjäksi viikkomelontaan? Tai jos olet jo vähän enemmän ehtinyt harrastaa, ottaisitko vastuuvetäjän roolin? Enable JavaScript to view protected content. kertoo tästä lisää tarvittaessa.

Mamessa on nyt panostettu koulutukseen jo pidemmän aikaa. Tämä alkaa näkymään useammalla on epp3 ja ohjaaja kurssilta valmistui 8 epp2 kortillista. Voimme seurana ottaa vastaan epp1 suorituksia, jos esimerkiksi jäseneksi halukkaalla on todistus hukassa.

Kesän koulutustarjontaa kannattaa seurata MaMen nettisivuilta. Nettisivuille on vasta lisätty mm. retkiolosuhteissa Porkkalanniemessä 10.–11.7.2021 toteutettava Advanced Sea Kayaker -kurssi. Kurssi on mahtava mahdollisuus syventää merimelonnan taitoja ja lisätä kokemusta myös vaativammista olosuhteista. Katso lisätietoa: http://www.marjaniemenmelojat.fi/koulutus/advanced-sea-kayaker-10-11.7.2021/

Seuran nettisivujen kalenteriin lisätään lähiaikoina myös muita koulutuksia, esim. elo-syyskuun vaihteeseen on tulossa jäsenille tarjolle EEP2-testi sekä jatkokurssi. Myös kertauskurssi (yhden illan pikakelaus peruskurssin sisällöstä), juniorikurssi ja tekniikkailtoja on tulossa kesälle. Olisiko sinulla kiinnostusta tulla vetämään tai avustamaan tekniikka-illassa? Ota yhteyttä: Enable JavaScript to view protected content.

Entä onko mielessäsi jokin MaMen ulkopuolella järjestettävä kurssi tai tapahtuma, joka edistäisi osaamistasi kohti turvallisempaa melontaa? Ole yhteydessä koulutusjaostoon ja katsotaan, voiko MaMe tukea sinua järjestelyissä tai kustannuksissa. Ole liikkeellä hyvissä ajoin, sillä jälkikäteen toimitettuihin avustuspyyntöihin koulutusjaostolta ei ole odotettavissa taloudellista tukea.

Retkeilystä kiinnostuneet, katsokaahan www.uuvi.fi eli Uudenmaan virkistysalueyhdistyksen ja muiden toimijoiden yhteisestä sivustosta, mihin on liitetty Uuvin aiemmin ylläpitämä melontaretkikartta.

Ei kun lähikohteitakin tutkimaan ja yön yli retkille.

Seuralle retkien järkkäämisestä kiinnostuneet tai apuvetäjiksi ujosti kiinnostuneet voivat olla yhteydessä Enable JavaScript to view protected content. Tarjolla perehdytystä ja mentorointia niin etänä tai livenä ihan sen mukaan miten kiinnostuneille parhaimmin sopii.

Suppailemaan vedettävänä, vai apuvetäjäksi: Enable JavaScript to view protected content.

Perehdytystä ja iltakeikkaa on tarjolla leppoisissa merkeissä heinäkuun lämpimillä lähivesillä.

Kaiken toiminnan osalta seuran kalenteri www sivuilla on se ensisijainen paikka, jossa tiedot ovat. Tätä tuetaan facebookin ja erilaisten jaostojen toimintaan liittyvien whatsapp ryhmien kautta.

t:Miika, ahkerien toiminnanrakentajien puolesta--
Lähetetty FloMembers-verkkopalvelustaopen.php?u=10584823&id=dee02b64081f465994644f2e91b776d7

Copyright 2022 © Marjaniemen Melojat Ry | Evästeet ja tietosuojaseloste