Jäsenkirje marraskuu 2020

Jäsenkirjeet Luotu 10.11.2020 23:14


Valmistaudutaan talveen ja seuraavaan vuoteen!

Vielä on kautta jäljellä ja kauniita kelejäkin. Nautitaan niistä tarvittavan varovaisuuden kera :-)

Syyskokous 24.11.2020 klo 18.00
Marjaniemen Melojat ry:n sääntöjen mukainen syyskokous on: Aika 24.11.2020 klo 18.00
Paikka: Etäkokous tiedot laitettu jäsenkirjeessä 10.11.2020
Materiaalit tulevat jakoon kotisivun kalenteriin ennen kokousta.

Kokouksessa käsiteltävät asiat:
1. Kokouksen avaus
2. Valitaan kokouksen puheenjohtaja, sihteeri sekä kaksi pöytäkirjantarkastajaa ja ääntenlaskijaa
3. Todetaan kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus
4. Hyväksytään kokouksen työjärjestys
5. Päätetään, mitkä melontalajit ovat seuran ohjelmassa tulevana toimintakautena
6. Vahvistetaan tulevaksi toimintakaudeksi toimintasuunnitelma, talousarvio ja siihen liittyen seuran liittymis- ja jäsenmaksut ja mahdolliset jäsenmaksusta vapauttamiset sekä muut jäseniltä perittävät maksut
7. Valitaan seuraavaksi toimintavuodeksi täysi-ikäisten jäsenten keskuudesta hallituksen puheenjohtaja, jota kutsutaan myös seuran puheenjohtajaksi
8. Valitaan kahdeksi seuraavaksi toimintavuodeksi täysi-ikäisten jäsenten keskuudesta hallitukseen uudet jäsenet erovuoroisten tilalle
9. Valitaan kaksi toiminnantarkastajaa ja yksi varatoiminnantarkastaja
10. Valitaan vetäjät edellä kohdassa 5 määriteltyjä seuran melontalajeja edustaviin jaostoihin
11. Ilmoitusasiat
12. Kokouksen päättäminen

Tervetuloa kokoukseen!
Marjaniemen Melojat ry Hallitus

---------------------------

Talvikauden melonnasta
Pakkasta taisi olla jo hieman tiistain aamun tunteina. Ei vielä läheskään tarpeeksi kaikkia melojia pelottelemaan, mutta varmasti riittävästi vesiä kylmentämään. Jos kesällä kirjoitit LV, niin mieti josko nyt voisit tietää minne menet. Auttaa kovasti etsijöitä, jos suunta on tiedossa. Ja ne valot, facessa on sopivista malleista keskusteltu, muistakaa ne. Ja oikea varustus ja kaverin kanssa yhdessä. Vesi menee kiinni vajalla huomenna 11.11.2020, eli ota kotoa mukaan juomavedet.

Korona
Muistakaa noudattaa ohjeita - pieni vaiva yksilölle - iso apu yhteisölle. Vesillä tartuntariski on pieni, mutta vajalla se on olemassa.

Loka- ja marraskuussa hallituksen kokouksissa puhuttiin seuraavia
Lokakuussa 14. päivä
Mamen hallitus kokoontui etänä ja pöydällä oli useita tärkeitä aiheita.
Kokouksessa tuotiin esille mm. 13.10 olleen kehittämisillan anti, jossa äänestyksen tuloksena osallistujat toivoivat, että 24.11 syykokoukseen viedään toiveet uudesta vessasta sekä terassista. Hallitus keskusteli tähän liittyen mm. kuivakäymälän hankinnasta. Muita tärkeitä hallitukselta syyskokoukseen vietäviä ehdotuksia oli juniorijäsenien jäsenmaksun poistaminen.

Kokouksessa käytiin läpi myös mm. suunnitelmaa ensi vuoden ostettavista koulutuksista, puhuttiin tiedottamisen kehittämisestä, mietittiin toimihenkilöitä erilaisiin vastuurooleihin sekä keskusteltiin ehdotuksesta huomioida Mamen aktiiveja enemmän kuin aiemmin.

Marraskuun hallituksen kokous pidettiin sekin etänä 10.11. Kokouksessa toistuivat osittain samat asiat kuin lokakuussa tulevan syyskokouksen vuoksi. Tuttujen käsiteltävien asioiden lisäksi hallitus kävi läpi talousarviota sekä toimintasuunnitelmaa ensi vuodelle, jotta ne ovat valmiina esitettäviksi syyskokouksessa.

Kokouksessa käytiin läpi lisäksi mm. kalustohankintaa ja nostettiin esille buffatoiminnan vastaavan sekä junioritoiminnan vastaavan haku. Hallituksen kokous päätti, että tänä vuonna Mame ei järjestä vallitsevasta tilanteensa johtuen pikkujouluja. Jos joku haluaa järjestää pikkujouluhenkistä melontaa, on tärkeää muistaa koronaan liittyvät ohjeistukset ja rajoitukset.

Kauden lopetus talkoot
Valitettavasti talkoot ovat tänä vuonna omatoimiset. Vajalla on liitutaulu, josta voi raksia yli tekemiään ja lisätä tehtäväksi havaitsemiaan kohtia. Tehkää vaikka samalla pienellä porukalla, jolla käytte vesillä. Jos joku välillä laittaisi kuvan päivitetystä talkootaulusta myös faceen, niin olisi mukavaa. - kiitos jo etukäteen :-)

t:Miika

Copyright 2023 © Marjaniemen Melojat Ry | Evästeet ja tietosuojaseloste