Jäsenkirje syyskuu/2022

Jäsenkirjeet Luotu 17.09.2022 21:00 | Päivitetty 22.07.2023 12:06

Logo

Mukavaan syksyn alkua hyvät kanssamelojat!

Tuohon alkuun päätyi kuva facebookin pohdinnasta liittyen motivaatioon. Miten voisimme kasvattaa tuota mukavien asioiden ympyrää myös niihin tarpeellisiin, jotka eivät ole ihan suosikkeja? Mutta jotka pitäisi kuitenkin hoitaa. Nyt meillä on laitettu jäsenrajaksi 1000 jäsentä, mikä tarkoittaa sitä, että toistaiseksi emme ota uusia jäseniä. Tässä taustalla mm. se, että haluamme varmistaa aktiivisuuden löytymistä tarvittaviin asioihin. Ettei kenellekkään yhdelle henkilölle tulee liikaa kuormaa. Yhtenä esimerkkinä tarpeellisten töiden tekemisestä lähestyttävämmiksi on Hannelen video. Kurkatkaa täältä pissakanisterin tyhjennyksen demovideo täältä vaja ja kunnossapito sivulta: https://www.marjaniemenmelojat.fi/jasenille/vaja-ja-kunnossapito/

Käykää kommentoimassa vaikka facessa tai syyskokouksessakin voidaan käyttää tähän puheenvuoroja ja pikkujouluissakin tätä voidaan pohtia.


Pikkujoulut ja syyskokous pidetään tänä vuonna 19.11. Klo 17-23.
Varaa aika jo nyt kalenteriisi. Tarkempia tietoja ja varsinainen kutsu tulee seuraavassa kirjeessä ja seuran sivuille lähempänä tuota päivää.

(Retkijaosto) Syksyn kirkkaisiin ja viileneviin vesiin
Rantaviivan lehtipuissa hehkuvat värit ja retkiyöt kuutamolla ovat syyskauden hienoja hetkiä siinä missä mahtavat surffit tarjoavat haasteellisempaa herkkua! Kukin taitojensa mukaisesti. Muistathan kylmiin vesiin sopivien varusteiden lisäksi parhaan turvan matkaan, melontakaverin tai -ryhmän!

Koulutusjaoston pieni syyskysely
Sinulla on mahdollisuus päästä vaikuttamaan vuoden 2023 koulutusjaoston järjestämään toimintaan sekä antaa palautetta tästä vuodesta. Vastaa siis pieneen kyselyymme 30.9. mennessä, mielipiteesi on meille hyvin arvokas: https://forms.gle/V3TdeEVuLxegytGq5 Vastaukset käsitellään anonyymisti, ja jaamme vastaajien kesken 50 euron Bear&Water lahjakortin (osallistuaksesi arvontaan sinun tulee seurata kyselyn lopussa olevaa linkkiä toiseen kyselyyn). Kyselyyn vastaaminen kestää arviolta vain muutaman minuutin.

Koulutusjaoston toiminta pyörii vaikka syksy etenee. Tule ensi viikolla mukaan:

Kalustojaosto
Muistutus: Sinä, joka säilytät omaa melaasi vajalla. Huolehdi siihen sekä telineeseen nimesi 23.9. mennessä. Säilytä vajalla korkeintaan kahta melaa. Yksityisten melojen säilytys on mereltä katsoen oikeanpuoleisimman käytävän varrella niille varatuissa telineissä. 23.9. jälkeen asiattomasti merkatut tai merkkaamattomat melat poistetaan telineistä ja viedään vintille.

Muuta
Tarkennus kajakkien varaukseen liittyen: Seuran tapahtumiin voi varata kajakkeja, jos tapahtuma on ilmoitustaululla ja kalenterissa. Tapahtumajärjestäjä laittaa kajakkien varauslistan ilmoitustaululle ja sen jälkeen kajakin varaaja laittaa lapun varaamaansa kajakkiin. Kajakkia varaavan pitää tarkastaa sekä vuokrauslista, että tapahtumien varauslista ennen varauksen tekoa. Poikkeuksena Pääkaupunkimelonta, tutkintoihin johtavat tapahtumat (EPP2, EPP3, melontaohjaaja), peruskurssit niin aikuisille kuin junioreillekin. Näihin voi järjestäjä varata kajakit laputtamalla ne ennen tilaisuutta (toki huomioiden, jos kajakkeja on jo vuokrauslistalla).

Turvallisia melontoja, muistakaa valot ja melokaa porukoissa!

Kaikkien puuha-aktiivien puolesta,

t:Miika

Copyright 2024 © Marjaniemen Melojat Ry | Evästeet ja tietosuojaseloste