Jäsenkirje toukokuu 2020

Kevät etenee

...ja melontahalut lisääntyvät. Alla muutamia asioita, joihin toivoisin huomiotanne. Ja ehkä aikaannekin :-)

Kevätkokous 12.6.2020 klo 18.00
Marjaniemen Melojat ry:n sääntöjen mukainen kevätkokous on:
Aika 12.6.2020 klo 18.00
Paikka Vajaranta, ulkokokous, Marjaniemenranta 1, Helsinki.

Kokouksessa käsitellään sääntömääräiset asiat:
1. § Kokouksen avaus
2. § Kokouksen järjestäytyminen
2.1 kokouksen puheenjohtajan valitseminen
2.2 kokouksen sihteerin valitseminen
2.3 kokouksen pöytäkirjantarkastajien valitseminen
2.4 kokouksen ääntenlaskijoiden valitseminen
3. § Kokouksen läsnäolijat ja äänioikeutetut jäsenet
4. § Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus
5. § Esityslistan hyväksyminen
6. § Vuoden 2019 toimintakertomuksen ja tilinpäätöksen vahvistaminen
6.1 toimintakertomus 2019
6.2 tilinpäätösasiakirjat 2019
6.3 toiminnantarkastajien lausunto
7. § Päätetään tili- ja vastuuvapauden myöntämisestä asianomaisille vuodelta 2019
8. § Jäsenten 20 päivää ennen kevätkokousta hallitukselle esittämät asiat
9. § Ilmoitusasiat
10. § Kokouksen päättäminen

Tervetuloa kokoukseen!
Marjaniemen Melojat ry Hallitus

Kokousasiakirjat linkitetään seuran kalenteriin ennen kokousta.

Kokous toteutetaan korona-säännöt huomioiden ulkona ja turvavälein. Fyysisen kokouksen lisäksi tarjotaan mahdollisuus osallistua etäyhteydellä. Mikäli haluat linkin etäosallistumista varten, käy rekisteröitymässä tänne: https://forms.gle/8V4Atx3M9jU6ghJY8 Lähetämme rekisteröityneille seuran jäsenille osallistumislinkin jäsenrekisterissä olevaan sähköpostiosoitteeseen.


Melontakurssit pidetään
Korona mylläsi harrastekevään uusiksi. MaMe on päättänyt toteuttaa kolme peruskurssia. Nyt peruskursseille haetaan ohjaajia. Noudatamme erikoisjärjetelyjä reskutusten suhteen ja emme harjoittele lauttautumista. Muuten meillä on loistavat mahdollisuudet pitää kiinni 2m turvaetäisyydestä. Ohjeet vielä täsmentyvät ennen kurssien alkua. Pohjana ohjeille on Melonta- ja soutuliiton suositukset ja MaMen hallituksen linjaukset.


Jos olet harrastanut melontaa ainakin pari vuotta, harkitse haluaisitko lähteä kokeneempien mukaan auttamaan uusia ihmisiä melontaharrastuksen pariin. Ja konkareille myös kutsu ja rohkaisu laittaa itsensä listalle oheisesta linkistä: https://docs.google.com/spreadsheets/d/1TCmNxd18hkggW_CuWolc4M-uGFtFvx9_1XP7JZiUP7Y/edit#gid=0


Viikkomelontaan tarvitaan vetäjiä
Lähtisitkö vetäjäksi viikkomelontaan? Jos osaat melonnan ja lähiympäristöt ovat jo tulleet tutuiksi useammastakin suunnasta katsottuna, voisit olla sopiva vetäjä. Tämä ei ole rakettitiedettä, vaan mukavaa melontaa :-) Katso verkkosivuilta lisää & voit kysyä esimerkiksi Juhalta jos joku asia mietityttää. Jos innostuit, laita nimesi tänne: https://docs.google.com/spreadsheets/d/1dAjnjHhyUsdCAZcWI5EenzX65TCD4NqrlMvlkoZorVE/edit#gid=0


Rannassamme on ollut muita kuin seuran jäseniä
On toki ihan positiivista, jos ihmiset liikkuvat ja viettävät aikaa ulkona. Mutta tänä keväänä rannassa on valitettavasti ilmennyt sellaista seuraan kuulumattomien asiatonta oleskelua, joka on ollut häiritsevää. Kyseessä on ollut lähinnä iltaisin tapahtuvaa ja joskus päihteiden käytöllä höystettyä ja turvaväleistä välittämätöntä oleskelua. Jotta tämä ei seuraavaksi muotoutuisi luvattomaksi kajakkien kokeiluksi tai pahemmaksi, niin rohkaisen kaikkia reippaasti tervehtimään rannassa olevia, ja mikäli ette tunnista jäseniksi, kysymään tietävätkö he, että kyse on vain seuran jäsenille tarkoitetusta rannasta ja pyytämään kohteliaasti poistumaan, mikäli eivät jäseniä ole. Kokeillaan, jos tämä riittäisi ohjaamaan istuskelijat toisaalle.

eLasku on mahdollisuus
Etsi laskuttajia verkkopankkisi kautta nimellä Marjaniemen Melojat Ry ja tilaa itsellesi jäsenlaskut eLaskuna. Tämä auttaa jäsenlaskutusta ensi keväänä ja vähentää unohduksia, joita tänäkin keväänä oli jonkin verran. Mainio tapa poistaa manuaalista työtä ja selvittelyn vaivaa puolin ja toisin.

Lopuksi vielä muistutus korona-etiketistä
Pitäkää turvavälit ja antakaa toisten asioida vajassa ja laiturilla rauhassa. Vain yhden perhekunnan jäseniä kerrallaan pukukoppiin. Suosikaa omia kuivausrättejä, peskää ja desifioikaa käsiänne. Tarkemmin ohjeita voi katsoa kotisivuilta.

Mukavaa kevättä ja melontoja!

puuha-aktiivien puolesta,

t:Miika

Jäsenkirjeet Luotu 05.09.2020 20:04

Copyright 2022 © Marjaniemen Melojat Ry | Evästeet ja tietosuojaseloste