Simsalö Runt -MaMen joukkueella mukaan! HUOM! PERUTTU KELIN VUOKSI.

HUOM. MAMEN OSALTA TAPAHTUMA ON PERUTTU SEURAN JÄRJESTÄMÄNÄ. YKSITTÄISET OMATOIMIMELOJAT VOIVAT OSALLISTUA KELI HUOMIOIDEN. Simsalö päivän yhteydessä järjestettävä perinteinen Simsalo Runt melonta–ja soututapahtuma. Jos kaipaa leikkimielistä kilpaa, niin tässä olisi tarjolla n. 6km saaren kierros Sipoon saaristossa.

Kuntomelonta Luotu 23.07.2019 21:31 | Päivitetty 06.07.2024 21:04

Ilmoittautuminen avautuu klo 12 ja startti on yhteislähtönä klo 13. Lähtöpaikkana on Simsalön laivalaituri ja kisassa kierretään saaren ympäri. Osallistua voi yksiköllä, kaksikolla tai millä tahansa melottavalla tai soudettavalla laitteella. Kilpailussa on omat sarjat soutajille, melojille, miehille, naisille ja junioreille.

Tapahtuma on ilmainen ja turvallisuutta on takaamassa paikallinen VPK, joka on paikalla turvaveneellä. Sarjojen parhaat osallistujat palkitaan diplomilla.

Päivän järjestää paikallinen kyläyhdistys Sibbo skärgårds öförening, melontatapahtuman järjestää SKK.

Lisätietoja: https://sipoonkanoottiklubi.com/2024/05/22/helppo-melontaretki-ja-simsalo-paiva-sipoon-lahivedet-5-7-7-2023/

Kannustamme MaMelaisia lähtemään Kuntojakakeilla tai suksilla. Kuntokajakit ja sukset ovat kevyempiä kuin retkikajakit, joten vauhti nousee helpommin, ja erilainen istuma-asento kuin retkikajakissa mahdollistaa paremman melontatekniikan ja siten tehokkaamman melonnan. Uimista ei saa pelätä, sillä kuntokajakit ovat kiikkerämpiä kuin retkikajakit, eivätkä retkikajakeista tutut pelastautumiskeinot päde – esimerkiksi reskuttaminen ei kuntokajakkien hennon rakenteen vuoksi ole mahdollista. Jos kuntomeloja kaatuu, on ainoa tapa pelastautua uida rantaan, tyhjentää kajakki ja jatkaa matkaa. Suksella voi hyvin reskuttaa itsensä vielä kyytiin.

Kuntokajakit ja sukset sopivat niille, jotka melovat jo sujuvasti retkikajakeilla. Seuran helpoimmilla kuntokajakeilla ja suksilla melominen on kuitenkin lähes jokaisen opittavissa!

Voit meloa aivan tavallisissa melontavaatteissasi, mutta ota vaihtovaatteet mukaan kaatumisten varalta. Märkäpuku ei siis ole välttämätön, ja kuivapuvussa ei välttämättä kapeisiin kuntokajakkeihin mahdu.

Lähdetään yhdessä MaMelta klo 9.30, otetaan kajakit traileriin ja ajetaan Sipoonrantaan, sieltä klo 10.30 melotaan kevyttä lämmittelyvauhtia Simsalölle.

Ilmoittaudu mukaan mittelöön!

Kysy lisätietoja

Kuntomelonta

Jouni Taivainen

Copyright 2024 © Marjaniemen Melojat Ry | Evästeet ja tietosuojaseloste