Aarteenetsintää Porkkalassa 28.-29.8. Osallistujien ilmoittautuminen seikkailuun!

Retkimelonta Luotu 13.08.2021 22:36 | Päivitetty 20.08.2021 16:14

Seikkailuretki on kahden päivän mittainen meriretki, joka sisältää aarrejahtia, yösuunnistusta, pientä kisailua ja aallokkomelontaa. Retki suuntaa Porkkalaan. Retken ohjelma ja tarkempi suunta mukautuvat tuulen suunnan, aallokon ja ryhmien taitojen mukaan. Retkellä toimitaan pienryhmissä. Jokaisessa ryhmässä on yksi ryhmänvetäjä ja kolme seikkailijaa. Retkellä opitaan ryhmässä toimimista, suunnistusta, pidetään hauskaa ja nautitaan aalloista.

Retki on vaativa ja yöllä toimintaan osallistuminen edellyttää aiempaa kokemusta pimeällä melomisesta. Jokaiselle pakolliset henkilökohtaiset varusteet: kelin mukainen vaatetus, kuivapuku tai märkäpuku, vedenkestävä lamppu kajakkiin sekä melojaan. Lisäksi normaali retki- ja leirivarustus.

Retken osallistujamäärä nostetaan yhdeksään eli varapaikoilta pääsee mukaan, mikäli ryhmänvetäjiä ilmoittautuu kolme. Muutoin retki toteutuu kuudella osallistujalla.

Kaikille lähtijöille pakollinen retkipalaveri järjestetään vajarannassa maanantaina 23.8 klo 19.00.

Retkipalaverissa käydään läpi mm. retken turvallisuussuunnitelma, varataan kajakit retkelle, sovitaan tarkemmin yhteislähdöstä ja kajakkien kuljettamisesta. Retkelle kuljetaan kimppakyydein ja kajakit kuljetetaan autojen katolla ja seuran trailerilla.

Lisätietoja retkenjohtajilta Juha Happonen (Enable JavaScript to view protected content.) ja Iina Lindberg (Enable JavaScript to view protected content.)

Ilmoituksen kuva: Marjaniemen melojien kuva-arkisto

Osallistujat (max 6)

 1. Anni Häsä
 2. Jyrki Karjalainen

Varasijalla (max 3)

  Lisätietoja

  Alkamisajankohta
  28.08.2021
  08:00
  Loppumisajankohta
  29.08.2021
  17:00
  Retken vaativuus
  Vaativa Tietoa vaativuus­luokittelusta
  Yhteyshenkilö
  Juha Happonen
  Yhteydenotot
  040 7335271
  Enable JavaScript to view protected content.

  Copyright 2021 © Marjaniemen Melojat Ry | Evästeet ja tietosuojaseloste