Retkimelonnan alkeet -koulutus 10.7. lauantaina

Kiinnostaako retkimelonta, mutta et oikein tiedä mitä kaikkea kannattaisi huomioida päiväreissujen lisäksi tai kaipaat päivitystä retkimelontatauon jälkeen. Harmittaako, kun kajakissa varusteet etsivät pääsääntöisesti paikkaansa ja aika menee enemmän kajakin vieressä kamppeita etsiessä kuin leiri-illan rauhasta nautiskellen.

Retkimelonta Luotu 24.05.2021 20:13 | Päivitetty 13.06.2021 13:27

Retkimelonnan alkeiskurssilla sinulla on tilaisuus istahtaa melojan perusretkitaitojen äärelle ja kuulet varmasti monta uuttakin vinkkiä, vaikka retkikokemusta olisikin jo takataskussa. Retkimelontakurssi on Marjaniemen Melojien täysi-ikäisille jäsenille tarjottavaa seuran omaa lisäkoulutusta. Yhden päivän mittainen kurssi materiaaleineen on ilmoittautuneille maksuton.

Päivän aikana käsitellään ja harjoitellaan mm. kartanlukua ja visuaalista navigointia, turvallista melontaretkeilyä ja siinä tarvittavia varusteita sekä kajakin pakkausta. Samalla saat rautaisannoksen retkeilijän hyvistä tavoista ja paljon erilaisia vinkkejä kyytiin. Päivän koulutus on kuivanmaan kurssi, mutta kesäkauden päätteeksi retkimelonnan alkeisiin osallistuneille tarjotaan omaa retkeä.

Päivään et tarvitse mitään omia erityisiä varusteita istuinalustan tai retkituolin ja retkimukin lisäksi. Kurssipäivän aikana ei ole ruokatarjoilua, joten varauduthan päivään omin eväin. Pidämme päivän mittaan sopivia taukoja, jolloin tutustumme mm. erilaisiin retkikeittimiin. Tuolloin on myös hyvää aikaa ruokailla ja keittää kahvia/teetä. Ellei sada kaatamalla viihdymme päivän väljästi ulkosalla, joten pukeudu sään mukaisesti.

Retkimelonnan alkeiskurssi on yhden päivän kokonaisuus, joka alkaa klo 9.00 ja päättyy noin klo 17.00. Kurssi järjestetään MaMen vajarannan läheisyydessä.

Kaikille ilmoittautuneille lähetetään sähköpostitse kurssikirje sekä pienimuotoinen ennakkotehtävä tutustuttavaksi ennen kurssipäivää (video). Huolehdithan ilmoittautuessasi, että sähköpostiosoitteesi on sellainen, mistä tavoitamme sinut.

HUOM! Seuraamme koronavirukseen liittyviä rajoitteita tarkasti ja toimimme suositusten mukaisesti. Osallistujamäärä sallii kurssin jakamisen pienryhmiin ja varapaikoilta otetaan joukkoon mukaan, mikäli kesän myötä kokoontumisrajoitukset keventyvät. Jokainen tiedostaa ilmoittautuessaan, että tapahtumiin osallistumiseen liittyy koronaviruksen aiheuttamia riskejä. Vakuutan ilmoittautuessani, että en osallistu koulutuspäivään sairaana tai edes lieväoireisena.

Ilmoittauduthan viimeistään maanantaina 5.7.

(Tapahtumatiedotteen otsikkokuva: Päivi Anttonen)

Ilmoittautumis­lomake

Ei näytetä julkisesti

Ei näytetä julkisesti. Saat sähköpostiin viestin, jonka avulla voit perua ilmoittautumisen.

Osallistujat (max 15)

 1. Tia Lilja
 2. Sari Haarala
 3. Elina Hämäläinen
 4. Maria Ronkainen
 5. Eevi Oittinen
 6. Riina Kero
 7. Tuula Hilkamo
 8. Kaisa Kaakinen
 9. saara keränen
 10. Sanna Kultanen
 11. Helena Antikainen
 12. Annikki Piispa
 13. Kristina Lundell
 14. Teija Pihlajamäki
 15. Eeva Aaltonen

Varasijalla (max 5)

 1. Eeli Leinonen

Lisätietoja

Alkamisajankohta
10.07.2021
09:00
Loppumisajankohta
10.07.2021
17:00
Retken vaativuus
Helppo Tietoa vaativuus­luokittelusta
Yhteyshenkilö
Päivi "Antsa" Anttonen
Yhteydenotot
0503844044
Enable JavaScript to view protected content.

Copyright 2021 © Marjaniemen Melojat Ry | Evästeet ja tietosuojaseloste