Retkimelonnan alkeet -koulutus 7.5. lauantaina

Retkimelonta Luotu 11.04.2022 19:21 | Päivitetty 07.05.2022 0:13

Retkimelonnan alkeiskurssilla sinulla on tilaisuus istahtaa melojan perusretkitaitojen äärelle ja kuulet varmasti monta uuttakin vinkkiä, vaikka retkikokemusta olisikin jo takataskussa. Retkimelontakurssi on Marjaniemen Melojien täysi-ikäisille jäsenille tarjottavaa seuran omaa lisäkoulutusta. Yhden päivän mittainen kurssi materiaaleineen on ilmoittautuneille maksuton. (Tämä kurssi ei ole melontaseuran yleinen peruskurssi, jonka kautta pääset Marjaniemen melojiin jäseneksi.)

Päivän aikana käsitellään ja harjoitellaan mm. kartanlukua ja visuaalista navigointia, turvallista melontaretkeilyä ja siinä tarvittavia varusteita sekä kajakin pakkausta. Samalla saat rautaisannoksen retkeilijän hyvistä tavoista ja paljon erilaisia vinkkejä kyytiin. Päivän koulutus on kuivanmaan kurssi, mutta kesäkauden aikana retkimelonnan alkeisiin osallistuneille tarjotaan omaa retkeä.

Kurssipäivän aikana ei ole ruokatarjoilua, joten varauduthan päivään omin eväin. Pidämme päivän aikana sopivia taukoja, jolloin tutustumme mm. erilaisiin retkikeittimiin. Tuolloin on myös hyvää aikaa ruokailla ja tarjolla on kahvia/teetä. Kurssipäivän ajaksi saat myös oman repun yms. vaatetusta sisään talteen ja eväät jääkaappiin. Ellei sada kaatamalla viihdymme päivän pääasiassa ulkosalla, joten pukeuduthan lämpimästi ja sään mukaisesti.

Retkimelonnan alkeiskurssi alkaa klo 9.00 ja päättyy noin klo 17.00. Kurssi järjestetään MaMen vajarannan läheisyydessä. Kaikille ilmoittautuneille lähetetään sähköpostitse tarkempi infokirje sekä pienimuotoinen ennakkotehtävä tutustuttavaksi ennen kurssipäivää (video).

Huolehdithan ilmoittautuessasi, että sähköpostiosoitteesi on sellainen, mistä tavoitamme sinut.

HUOM! Olemme joiltain osin päivää myös sisätiloissa. Kurssin osallistujamäärä pidetään maltillisena, jotta voimme toimia pienryhmissä ja tiloihin jää vähän väljyyttäkin. Jokainen tiedostaa ilmoittautuessaan, että tapahtumiin osallistumiseen liittyy koronaviruksen aiheuttamia riskejä. Vakuutan ilmoittautuessani, että en osallistu koulutuspäivään sairaana tai edes lieväoireisena.

Ilmoittauduthan viimeistään maanantaina 2.5.

(Tapahtumatiedotteen otsikkokuva: Samuli Lehtonen)

Osallistujat (max 15)

 1. Terttu Pihlajamäki
 2. Emmi Kauhanen
 3. Paula Vertainen-Zimmel
 4. Elisavet Rigatou
 5. Heli Korhonen
 6. Tanja Arffman
 7. harri-pekka savolainen
 8. Johanna Assmann
 9. Virve Mertanen
 10. Johanna Sunikka
 11. Tiia Huotari
 12. Elisa Käyrä
 13. Iiris Tuisku
 14. Ilpo Rajala
 15. Heini Lankia

Varasijalla (max 5)

 1. Arja Munck

Lisätietoja

Alkamisajankohta
07.05.2022
09:00
Loppumisajankohta
07.05.2022
17:00
Retken vaativuus
Helppo Tietoa vaativuus­luokittelusta
Yhteyshenkilö
Päivi Anttonen
Yhteydenotot
0503844044
Enable JavaScript to view protected content.

Copyright 2022 © Marjaniemen Melojat Ry | Evästeet ja tietosuojaseloste