Saimaan järviretki Pullervon kotikulmille 12.-19.7.

Jälleen on järviherkkua tarjolla seuran retkimeiningeissä. Edessä siintävät hienot maisemat ja olosuhteiden ollessa myötäiset tavoitamme kaksi kansallispuistoakin. Kuka tietää esittäytyisikö Pullervo tai ystävänsä meille?

Retkimelonta Luotu 25.05.2021 21:27 | Päivitetty 09.06.2021 13:54

Suuntaamme kajakit Saimaannorpan kotivesille Linnansaaren ja Koloveden kulmille. Saimaan järviretki alkaa MaMen vajarannasta 12.7. aamulla yhteislähtönä kimppakyydein. Tarkempi lähtöaikataulu trailerin ja yhteisten varusteiden pakkaamiseksi sovitaan 7.7. retkipalaverissa. Retken kesto on noin viikko, säistä ja olosuhteista riippuen. Paluu viimeistään 19.7. iltaan mennessä yhdessä vajalle purkamaan kajakit ja huoltamaan yhteiset varusteet.

7.7. tiistaina klo 18.00 järjestetään kaikille ilmoittautuneille pakollinen retkipalaveri vajarannassa, missä sovitaan mm. retken yksityiskohdista, turvallisuussuunnitelmasta ja varataan retken kajakit.

Seutu on osin avointa järvimaisemaa ja alueella on muitakin vesillä liikkujia. Alueella kulkee myös merkittäviä veneväyliä. Tosin kajakilla puikkelehtien on myös paljon rauhallisia reittejä tarjolla. Mikäli sääolosuhteet sallivat Kolovedelle ehtimisen, on siellä moottoriveneillä ajelu kokonaan kiellettyä. Reittiä ei suunnitella palveluiden varaan, joten retkiruuat tulee kuljettaa kajakissa ja juomavettä otetaan pääasiassa järvestä. Retki- ja leiriytymistaidot tulee osallistujien hallita itsenäisesti. Seuralta löytyy kuitenkin retkeilyvälineitä, joita voi lainata, mikäli sinulta uupuu esimerkiksi teltta tai retkikeitin. Tiedustele rohkeasti lainavarusteita!

Retki on Marjaniemen Melojien järjestämää toimintaa seuran jäsenille. Retkellä ei ole osallistumismaksua, mutta retken toteuttamisesta aiheutuvat kulut jaetaan lähtijöiden kesken (esim. polttoainekulut kimppakyydeistä autokunnittain ja trailerin vetäjälle ym. mitä retkelle osallistuttaessa lähtijät yhdessä sopivat.)

Lisätietoja retkestä vetäjiltä: Anja Lammentausta Enable JavaScript to view protected content. (040-5144349) ja Hannele Parviala Enable JavaScript to view protected content. (0407243982)

HUOM! Seuraamme koronavirukseen liittyviä rajoitteita tarkasti ja toimimme suositusten mukaisesti. Vakuutan ilmoittautuessani, että en lähde melontaretkelle sairaana tai edes lieväoireisena.

(Tiedotteen kuva: Samuli Lehtonen)

Osallistujat (max 9)

 1. Hannele Parviala
 2. Jari Pitkänen
 3. Harri Järvinen
 4. Eija-Leena Laiho
 5. Ismo Jokinen
 6. Eeva-Liisa Lehto
 7. Maya Hänninen
 8. Anni Häsä
 9. Sari Sutinen

  Tapahtuma on täynnä

  Lisätietoja

  Alkamisajankohta
  12.07.2021
  09:00
  Loppumisajankohta
  19.07.2021
  20:00
  Retken vaativuus
  Keskivaativa Tietoa vaativuus­luokittelusta
  Yhteyshenkilö
  Anja Lammentausta
  Yhteydenotot
  0405144349
  Enable JavaScript to view protected content.

  Copyright 2021 © Marjaniemen Melojat Ry | Evästeet ja tietosuojaseloste