Talkoot, huutokauppa ja kirppis 25.5.2024

Lauantaina 25.5. tapahtuu vajarannassa

Talkoillaan ja pidetään melontavarusteiden itsepalvelukirppis. Talkoiden jälkeen kajakkihuutokauppa. Seuran ulkopuoliset ostajat ovat tervetulleita kaupoille. Tervetuloa!

Yleiset Luotu 19.05.2024 20:47

Toukokuun vajatalkoot klo 10-12

Melontakausi on käynnistynyt, joten siivotakin pitää! Toukotalkoissa mm. puunataan pukkarit puhtaiksi ja ikkunat kirkkaiksi, haravoidaan pihaa ja fiksaillaan pyyhkeet kuntoon. Tulevan vajalaajennuksen valmisteluun liittyen pikkuvajakin on tarkoitus tyhjentää - tekeviä käsipareja siis tarvitaan monia! Ja muistathan, että osallistumalla talkoisiin voit myös kerätä talkoopisteitä.

Melontavarusteiden kirppis klo 10-13

Toukokuun vajatalkoiden yhteydessä järjestetään melontavarusteiden omatoimikirppis! Tuo mukaan myytävät tavarasi, kirjoita hinta, nimesi ja puhelinnumerosi lapulle, jonka kiinnität tavaraan. Tavarat laitetaan esille nurmikolle vajan läheisyydessä talkoiden aikana. Teippiä ja tusseja löytyy paikan päällä. Muista kerätä omat, ei myydyt tavarat viimeistään klo 13.

Kajakkihuutokauppa klo 12

Nyt olisi taas hyvä tilaisuus hankkia mökkikajakki tai muuten vaan oma paatti. Perinteinen kajakkihuutokauppa pidetään 25. lauantaina heti vajatalkoiden jälkeen! Myyntiin on tulossa vanhempia vähemmälle käytölle jääneitä tai pientä laittoa vaativia kajakkeja, ja mukaan saa vielä melan tai meloja. Myytävät paatit nähtävissä vajalla omilla paikoillaan. Kajakkien lisäksi tarjolla on vanhoja seuran meloja ja melonta kypäriä.

Ostajan on vietävä ostamansa kajakki pois seuran tiloista viimeistään viikon kuluttua huutokaupasta (seuran jäsenen kanssa voidaan tapauskohtaisesti sopia muuta). Seuran vapaita vuokrapaikkoja voi kysyä paikkavastaavalta. Maksu huudetuista tavaroista laskulla.

Lisäksi seura joutuu vajan laajennuksen takia luopumaan aitauksen vieressä olevasta hyväkuntoisesta varastovajasta. Vajasta voi talkoiden ja huutokaupan yhteydessä tehdä tarjouksen tai kertoa kiinnostuksestaan. Vaja on purettavissa elementteihin, joten sen pois kuljettaminen ja kasaaminen on kohtuullisen helppoa.

Myytävät kajakit:

  1. ANJA (Tiderace X-ceed). Anjan pohjassa on vaurioita, jotka vaativat korjausta (pohjaa korjattu aikaisemmin) ja evän säätölaatikko (Kajak Sports) puuttuu. Pohjahinta 200€
  2. REA (Pideraq). Pohjahinta 20€
  3. IIRIS (Eskimo). Pohjahinta 20€
  4. MIMMI (Lotja L, omavalmiste). Pohjahinta 20€
  5. “Tahe Marine” Reval (lahjoituskajakki). Pohjahinta 20€
  6. LIISA (Star 630 kaksikko). Pohjahinta 400€

Tervetuloa mukaan!

Copyright 2024 © Marjaniemen Melojat Ry | Evästeet ja tietosuojaseloste