• Koulutus
 • Advanced Sea Kayaker, 10-11.7.2021

Advanced Sea Kayaker, 10-11.7.2021

MaMe tarjoaa tämän merimelonnan jatkokurssin jäsenilleen!

Kurssin sisältö

Advanced Sea Kayaker kurssilla melontataitoja viedään pidemmälle ja vaativampiin olosuhteisiin. Tuennat tulevat varmasti tutuiksi ja pärjätään jo vähän kovemmassakin kelissä. Kurssilla luodaan käytännön tilanteita, joissa opitaan ymmärtämään ja arvioimaan riskejä. Samalla opitaan toimimaan ryhmän johtajan apuna pelastautumistilanteissa. Kurssin suorittanut mieltää itsensä melojaksi, joka pärjää jo hieman vaativammissa tilanteissa ja olosuhteissa.

Linkki kurssin sisältöön: https://www.rollingkayak.fi/wp-content/uploads/2020/12/Advanced-Sea-Kayaker_Tarkempi-kurssisisalto.pdf

Ajankohta ja paikka

Kurssi toteutetaan retkiolosuhteissa, yöpyminen omissa teltoissa. Kurssin aloitus lauantaina kello 9:00 ja lopetus sunnuntaina klo 18:00. Kurssi toteutetaan Porkkalan nimessä, Tullandetin sillan kupeessa, osoite Tullandintie 238 https://goo.gl/maps/rD3PY. Sovitaan yhteiskyydit osallistujien kesken ja kuljetetaan yhdessä kajakit paikan päälle.

Kurssin vaativuustaso

Kurssi antaa hyvän pohjan Meloja 3 (EPP3) taitokokeen suorittamiselle. Kurssille osallistuminen ei vaadi EPP2-taitokokeen suorittamista, mutta vastaavat taidot on oltava. Tarkista kurssin sisältöluettelosta mitä vaaditaan. Mikäli kurssin vaativuustaso mietityttää, voit kysyä neuvoa koulutusjaostolta: Enable JavaScript to view protected content..

Kurssille hakeminen

Kurssilla on 12 paikkaa haettavana. Pelkkä ilmoittautuminen ei tällä kertaa riitä, vaan kurssille pitää lähettää myös hakemus. Tällä tavalla voimme varmistaa, että kaikilla on sama mahdollisuus osallistua. Hakeminen koostuu kahdesta osasta:

Osa 1: Ilmoittaudu kurssille
Osa 2: Tutustu kurssin sisältöön ja kirjoita vapaamuotoinen noin 300-500 merkin teksti missä kerrot: mitkä kaksi taitoa kurssin sisällöstä hallitset hyvin ja missä kahdessa et vielä ole niin vahva. Lähetä teksti Koulutusjaostolle: Enable JavaScript to view protected content.

Hakuaika on 20.6 asti minkä jälkeen Koulutusjaosto valitsee osallistujat ja tiedottaa heille tuloksesta. Koulutusjaosto suorittaa valinnan 24.6 ja ilmoittaa kaikille hakijoille. Koulutusjaostossa on myös kiinnostuneita hakijoita ja hakijat eivät osallistu osallistujien valintaprosessiin.

Kurssin hinta

Kurssi on ilmainen, paitsi jos peruutat kurssin alle 10 päivää ennen kurssin alkua. Silloin sinulta veloitetaan peruutuskuluina 100 eur. Lääkärintodistusta vastaan peruutuskulua ei tavitse maksaa

Kurssin yhteyshenkilö

Maya Hänninen, Enable JavaScript to view protected content.

Osallistujat (max 20)

 1. Jaana Kilponen
 2. Juha-Petteri Elo
 3. Juha Happonen
 4. Jarkko Ruuska
 5. Yat CHEUNG
 6. Sanna Fagerlund
 7. Vesa Roth
 8. Salla Lyytinen
 9. Mira Jääskeläinen
 10. Iina Lindberg
 11. Päivi Aro
 12. Jyrki Karjalainen
 13. Tuomas Järvenpää
 14. Ilona Luukko

  Lisätietoja

  Alkamisajankohta
  10.07.2021
  09:00
  Loppumisajankohta
  11.07.2021
  18:00
  Retken vaativuus
  Vaativa Tietoa vaativuus­luokittelusta
  Yhteydenotot
  Enable JavaScript to view protected content.

  Copyright 2021 © Marjaniemen Melojat Ry | Evästeet ja tietosuojaseloste