Meriturva 2023

Tervetuloa harjoittelemaan pelastamista ja pelastautumista lauantaina 18.3.2023 Lohjalle. Mame kustantaa allasvuokran, mutta vastikkeena osallistujien odotetaan osallistuvan seuran tapahtumiin esim. avustajina koulutuksissa tai apuna tapahtumien järjestämisessä.

Koulutus Meriturvan koulutusaltaassa (meriturva.fi)

Koulutus järjestetään lauantaina 18.3.2023 kahdessa ryhmässä A ja B. Ryhmät pyritään jakamaan taitotason mukaan. Ryhmä A sopii kaikille. Ryhmä B on tarkoitettu vaativampia harjoituksia kaipaaville (esim. EPP2, EPP3, tai vastaavat taidot). Ryhmäjaon perusteena on mahdollisuus säädellä olosuhteita eli aaltoja ja tuulta harjoituksia vastaaviksi. Jos jompaankumpaan ryhmään tulee ilmoittautumisia huomattavasti enemmän, niin mahdollisesti tasaamme ryhmien kokoa.

Ryhmän A allas-aika on klo 17:00-18:45.

Ryhmän B allas-aika on klo 19:00-20:45.

Meriturvan harjoitusaltaassa voi harjoitella turvallisissa olosuhteissa erilaisia tilanteita, joita meloessa voi tulla vastaan. Melontaturvallisuus on etusijalla ja harjoittelemme mm. erilaisia pelastuksia sekä kajakin ohjaamista haastavissa olosuhteissa. Harjoitusaltaan aallokkokoneen avulla päästään harjoittelemaan toimimista aallokko-olosuhteissa. Aallot ovat maksimissaan noin metrin kokoisia.

A-ryhmä: Koulutukseen ilmoittautuneiden päivä alkaa trailerin pakkauksella, purulla ja kajakkien pesulla 14:00 (ajoissa paikalle MaMen vajalle, mistä ajamme Lohjalle kimppakyydein), jonka jälkeen vaihdetaan melontavarusteet valmiiksi päälle ja käydään läpi päivän ohjelma. B-ryhmän päivä alkaa klo 18:30 (ajoissa paikalle), jolloin varusteet ehditään pukemaan päälle ennen altaalle menoa. Iltapäivän osallistujien tehtävänä on pakata kajakit trailerille kotimatkaa varten sekä avustaa Mamen vajalla kajakkien purussa ja pesussa. Lisäksi tarvitaan pari autoa, joiden katoilla voi kuljettaa kajakkeja. MaMen traileriin ei mahdu kaikki tarvittava kalusto. Jos voit kuljettaa kajakkeja autolla, niin ilmoitatko siitä Sannalle?

Jokainen osallistuja tarvitsee kajakin ja aukkopeiton, melan, pelastusliivit ja kypärän. Mikäli haluat, että seuralta tuodaan sinulle kajakki tai muita varusteita, niin kerro tästä järjestäjälle. Jos sinulla löytyy, niin ota mukaasi normaalit turvavarusteet kuten hinausköysi, melakelluke, pumppu ja varamela. Altaan vesi on noin 21 asteista, joten märkä- tai kuivapuku on suositeltava.

Ota mukaan lisäksi eväät ja pesukamppeet, Meriturvalla on sauna lämpimänä treenin päätteeksi.

Järjestetään mahdollisuuksien mukaan kimppakyytejä Lohjalle. Meriturvan osoite on Rajapartiokaari 6, Lohja. Tulkaa ajoissa paikalle.

Kumpaankin ryhmään otetaan 12 henkilöä ilmoittautumisjärjestyksessä. Kouluttajina toimivat MaMen omat kouluttajat: Lauri Sihvo, Jarkko Ruuska, Sanna Fagerlund ja Salla Lyytinen.

Ilmoittaudu meriturvaan:
Huom. Tapahtumaan osallistuminen on vastikkeellista. Vastikkeellisuuden ei tarvitse liittyä Mamen koulutuksissa auttamiseen, vaan se voi olla myös muuta (esim. pääkaupunkimelonnan tai muun seuran tapahtuman järjestämisessä auttaminen). Mikä vastikkeellisuus askarruttaa niin otatahan yhteyttä Enable JavaScript to view protected content. Vaihtoehtoisesti, jos et halua vastikkeellisuutta voit maksaa 50€ osallistumismaksun. Ilmoita halustasi maksuun koulutuksen osoitteeseen.

Huom. Merimeloja: Laita etunimesi perään kirjaimet MM, niin osaamme kohdistaa kustannuksen, 50€ helpommin oikein.

Ilmoittaudu ryhmään A

Ilmoittaudu ryhmään B

Copyright 2023 © Marjaniemen Melojat Ry | Evästeet ja tietosuojaseloste