Retki keskiselle Saimaalle 29.06

Tehdään retki Pihlajavedelle. Lähtö MaMen vajalta lauantaina 29.06 kello 11 (kajakkien pakkaaminen alkaa kello 10) ja paluu lauantaina 06.07 kello 16, jonka jälkeen kajakkien purku vajalla.

Lauantaina siirrymme Parikkalaan, jossa syömme hyvin ja saunomme. Melomaan pääsemme sunnuntaina Punkaharjun maisemista. Reitti suuntautuu eteläiselle Pihlavedelle, kierrämme Partalan saaren, piipahdamme Sulkavalla ja Savonlinnassa. Paluu Punkaharjulle perjantaina ja siirtyminen Parikkalaan. Parikkalassa tankataan hyvin ja karistetaan retken pölyt saunassa. Lauantai toimii varapäivänä melonnalle, jos kohtaamme haasteita matkan aikana. Melontakilometrejä kertyy jonkun verran yli 200km. Päivämatkat ovat 25-40km.

Retkipalaveri pidetään MaMen vajalla tiistaina 25.06 kello 19:00 (pakollinen). Palaverin jälkeen retkelle osallistuville reskutusharjoitus (pakollinen).

Retki on keskivaativa. Melottuja kilometrejä alla tältä kaudelta vähintään 100km.

Mukaan lähtee seuran traileri. Tarvitaan vähintään toinen auto henkilökuljetuksiin. Autojen polttoainekulut jaetaan tasan osallistujien kesken niin, että autojen omistajat eivät osallistu polttoainekuluihin. Ilmoitathan vetäjälle sähköpostilla, jos sinulla on auto käytössä ja voit ottaa kajakkeja katolle.

Retkellä otetaan valokuvia ja niitä myös julkaistaan erilaisilla alustoilla.

WhatsApp on keskeinen väline retkeläisten sisäisen tiedonkulun varmistamiseksi.

Ilmoittautumiset tehdään ilman ruksia kohtaan "Älä näytä nimeäni".

Lisätietoja

Alkamisajankohta
29.06.2024
10:00
Loppumisajankohta
06.07.2024
17:00
Retken vaativuus
Keskivaativa Tietoa vaativuus­luokittelusta
Yhteyshenkilö
Juha Laukkanen
Yhteydenotot

Copyright 2024 © Marjaniemen Melojat Ry | Evästeet ja tietosuojaseloste