Jäsenkirje lokakuu 2020

Mitä on MaMen seuraavan mutkan takana?

Jäsenkirjeet Luotu 10.11.2020 21:07 | Päivitetty 22.07.2023 12:06

Kehitysilta 13.10.2020 18-19.30
Olemme aika ajoin kokoontuneet miettimään miten seuraa haluttaisiin kehittää. Nyt kokoontuminen fyysisesti isommalla porukalla ei ole suotavaa. Sen sijaan tehdään niin, että oheisen linkin kautta voi käydä kertomassa kehitysajatuksia: https://forms.gle/JK1WNtkuY4L8fmq7A Käsitellään kehitysillassa sitten joitain kyselystä nousseita kehitysteemoja. Jos haluat tulla virtuaalisesti mukaan, niin laita sähköpostiosoitteesi kyselylomakkeelle. Laitamme sähköpostinsa jättäneille sitten kutsun.

Seuran syyskokous pidetään 24.11.2020
Syyskokous on se paikka, jossa seuraavan vuoden toiminnan suunta, rahat ja tekijät päätetään. Hallitukseen on löytynyt ehdolle mukavasti uusia nimiä. Löytyisikö vielä kiinnostuneita buffan, virkistysmelonnan tai vajan kehittämisen parissa työskentelyyn? Näitähän ei yksin tarvitse tehdä, mutta tarvittaisiin joku, jolla on kiinnostusta aiheeseen ja joka kutsuisi porukkaa tarpeen mukaan tekemään. Allekirjoittaneelle voi ilmiantaa itsensä tai kaverinsa :-)

Tunnusten aktivointi jäsenrekisteriin
Laitan taas aktivointilinkin sellaisille, joilla ei ole vielä oma tunnus jäsenrekisteriin aktiivisena. Jäsenrekisterissä voit päivittää omia tietojasi ja auttaa näin jäsensihteeriämme työkuorman kanssa. Meitä kun on jo yli 900, niin kaikki kuorman vähentäminen auttaa. Tarvitset tunnuksia myös kotisivujen jäsenille osioon.

Uimahallivuoroihin löytyvät ilmoittautumislistat ja -ohjeet kotisivuilta. Hallissa kannattaa käydä lämpimässä ja valossa harjoittelemassa miten toimia, jos kajakki vahingossa kippaa.

… ja muistakaa edelleen ne valot, kylmenevä vesi ja voimakkaat tuulet, kun suunnittelette syksyn melontoja avovedessä.

t:Miika

Copyright 2024 © Marjaniemen Melojat Ry | Evästeet ja tietosuojaseloste