Viikkotekniikka

Viikkotekniikka on yhteinen sovittu hetki vapaalle harjoittelulle johon ovat tervetulleita kaikki MaMelaiset aloittelijasta konkariin (ellei toisin mainita). Tarkoituksena on yhdessä kerrata jo opittuja taitoja, oppia uutta ja mikä tärkeintä, jakaa oppimaansa eteenpäin.

Harjoituksissa on aina paikalla nimetty vetäjä joka vastaa toiminnan turvallisuudesta.

Tule paikalle hyvissä ajoin niin että mela on vedessä kello 18, sillä sinilevän tai ohjelman niin vaatiessa siirrymme vajan rannasta paremmille vesille. Tapahtuman virallinen osuus päättyy kello 20.

Syksy on tuonut mukanaan kylmän ilman ja veden. Täten viikkotekniikassa suositellaan pukeutumaan märkä- tai kuivapukuun, sillä treenatessa kastuminen on todennäköistä ja jopa suotavaa. Vinkki kylmässä vedessä harjoitteluun on ottaa hupun lisäksi sukellusmaski käyttöön jolloin kylmä vesi koskettaa pienempää aluetta naamalla.

Jos jokin asia mietityttää niin ole rohkeasti yhteydessä kyseisen viikon vetäjään.

Ilmottautumiset:

pvm teema vaativuus
11.8. vapaa harjoittelu sopii kaikille
18.8. vapaa harjoittelu sopii kaikille
20.8. helppo aallokko sopii kaikille
vko 35 (peruttu olosuhteiden puuttuessa) helppo aallokko sopii kaikille
14.9. helppo aallokko sopii kaikille
15.9.

vapaa harjoittelu

sopii kaikille
22.9. vapaa harjoittelu sopii kaikille
29.9. - -

Harjoittelua jatketaan syksyyn niin pitkälle kun kävijöitä riittää ja meri ei ole jäässä.

Viikkotekniikan teemana on tavallisesti vapaa harjoittelu jossa jokainen päättää itse mitä haluaa harjoitella. Tällöin on suositeltavaa miettiä etukäteen mitä haluaa treenata, jotta harjoituksesta saa mahdollisimman suuren hyödyn. Toisiinaan teemana voi olla myös jotain tarkempaa, jolloin siihen keskitytään koko ryhmän voimin. Vetäjä ja muut oppilaat auttavat toistensa harjoittelussa aina parhaansa mukaan.

Viikkotekniikoille kaivataan vetäjiä ja apuvetäjiä! Ilmottaudu auttaamaan täällä.

Copyright 2022 © Marjaniemen Melojat Ry | Evästeet ja tietosuojaseloste