Koulutus

  Marjaniemen melojat järjestää alkukesäisin peruskursseja, jotka on tarkoitettu kaikille melonnasta kiinnostuneille. Seuraan liityttyä jäsen voi vahvistaa osaamistaan MaMen tarjoamilla koulutuksilla.

  Peruskurssit

  Melonnan peruskurssit on tarkoitettu vähintään 18 vuotiaille, uimataitoisille (väh. 200 m) melontaharrastuksesta kiinnostuneille henkilöille. Nuorempiakin otetaan mukaan vanhemman tai muun aikuisen parina. Aiempaa melontakokemusta ei tarvitse olla.

  Kursseilla tutustutaan melontavälineisiin, melontatekniikkaan, vesiliikennesääntöihin sekä melontaturvallisuuden perusasioihin. Kajakin kaataminen ja pelastautumisharjoitus kuuluvat kurssin sisältöön. Kurssien aikana perehdytään myös seuran omaan melontakalustoon ja sen käyttöön.

  Seuran jäsenille on tarjolla koulutusta

  Tutustu jäsenille tarkoitettuun koulutukseen koulutuspolun alta.

  Kesän mittaan jäsenillä on mahdollisuuksia kehittää retki-, tekniikka- ja pelastamistaitojaan. Seura järjestää jäsenilleen mm. tekniikkailtoja, kertauskurssin ja jatkokurssin. Seuran kalenteria kannattaa seurailla koulutusten osalta. Näihin koulutuksiin on yleensä seuran jäsenille vapaa pääsy.

  Lisäksi järjestetään uimahallivuoroja Itäkeskuksen uimahallilla! Nämäkin sisältyvät jäsenmaksuun!

  Kursseja muualla

  Peruskursseille hakee vuosittain suuri määrä innokkaita melojia. Kaikki eivät valitettavasti mahdu mukaan. Mutta Melonta- ja Soutuliiton melonnan peruskurssin sisältösuosituksen mukaisia melonnan peruskursseja järjestetään myös muissa pääkaupunkiseudun melontaseuroissa:

  www.espooneskimot.fi
  www.helsinginkanoottiklubi.fi
  www.helsinginmelojat.fi
  www.merimelojat.fi
  www.sipoonkanoottiklubi.net

  sekä kaupallisissa yrityksissä mm.

  www.bearwater.fi
  www.melontakeskus.fi
  www.welhonpesa.fi

  Kannattaa kysellä myös heidän tarjontaansa.

  Kysy lisätietoja

  Copyright 2021 © Marjaniemen Melojat Ry | Evästeet ja tietosuojaseloste