Koulutus

  Marjaniemen melojat järjestää alkukesäisin peruskursseja, jotka on tarkoitettu kaikille melonnasta kiinnostuneille. Seuraan liityttyä jäsen voi vahvistaa osaamistaan MaMen tarjoamilla koulutuksilla.

  Peruskurssit

  Melonnan peruskurssit on tarkoitettu vähintään 18 vuotiaille, uimataitoisille (väh. 200 m) melontaharrastuksesta kiinnostuneille henkilöille. Nuorempiakin otetaan mukaan vanhemman tai muun aikuisen parina. Aiempaa melontakokemusta ei tarvitse olla.

  Kursseilla tutustutaan melontavälineisiin, melontatekniikkaan, vesiliikennesääntöihin sekä melontaturvallisuuden perusasioihin. Kajakin kaataminen ja pelastautumisharjoitus kuuluvat kurssin sisältöön. Kurssien aikana perehdytään myös seuran omaan melontakalustoon ja sen käyttöön.

  Seuran jäsenille on tarjolla koulutusta

  Kesän mittaan jäsenillä on mahdollisuuksia kehittää retki-, tekniikka- ja pelastamistaitojaan. Koulutusta järjestää seuran jaostot. Koulutusjaosto vastaa monipuolisesta melontataitoa kehittävästä toiminnasta, retkijaosto retkeilytaitojen opettamisesta ja SUP-jaosto suppailusta.

  Talvikaudellakin on toimintaa. MaMe järjestestää uimahallivuoroja Itäkeskuksen uimahallilla! Tällä hetkellä selvittelemme 2021-2022 uimahallivuorojen toteuttamista.

  Alla olevasta kuvasta näkee jäsenille tarjottavan koulutuksen kokonaiskuvan. Seuran kalenteria kannattaa seurailla koulutusten osalta. Näihin koulutuksiin on yleensä seuran jäsenille vapaa pääsy.

  Kiinnostaako tavoiteitteellisempi harjoittelu jopa melontaoppaaksi asti ja oman taidon jakaminen seuran hyväksi? Melontaohjaajan ja -oppaan koulutuspolku koostuu useista harjoittelujaksoista ja tutkinnoista. Tarkoitus on kouluttaa jäseniä ja samalla tuoda heidän saamaansa koulutusta seuran hyväksi. Lisätietoa löytyy koulutuspolun alta.

  Kursseja muualla

  Peruskursseille hakee vuosittain suuri määrä innokkaita melojia. Kaikki eivät valitettavasti mahdu mukaan. Mutta Melonta- ja Soutuliiton melonnan peruskurssin sisältösuosituksen mukaisia melonnan peruskursseja järjestetään myös muissa pääkaupunkiseudun melontaseuroissa:

  www.espooneskimot.fi
  www.helsinginkanoottiklubi.fi
  www.helsinginmelojat.fi
  www.merimelojat.fi
  www.sipoonkanoottiklubi.net

  sekä kaupallisissa yrityksissä mm.

  www.bearwater.fi
  www.melontakeskus.fi
  www.welhonpesa.fi

  Kannattaa kysellä myös heidän tarjontaansa.

  Kysy lisätietoja

  Copyright 2022 © Marjaniemen Melojat Ry | Evästeet ja tietosuojaseloste