Etsitään pienryhmien vetäjiä - Aarteenetsintää Porkkalassa 28.-29.8.

Retkimelonta Luotu 13.08.2021 22:17 | Päivitetty 16.08.2021 14:03

Seikkailuretki on kahden päivän mittainen meriretki, joka sisältää aarrejahtia, yösuunnistusta, pientä kisailua ja aallokkomelontaa. Retki suuntautuu Porkkalaan. Retken ohjelma ja tarkempi suunta mukautuvat tuulen suunnan, aallokon ja ryhmien taitojen mukaan. Retkellä toimitaan kolmessa pienryhmässä. Jokaisessa ryhmässä on yksi ryhmänvetäjä ja kolme seikkailijaa.

Retkellä toimii kaksi päävastuullista retkenjohtajaa, jotka vastaavat toiminnan turvallisuudesta ja joihin pienryhmänvetäjät voivat koko retken ajan tukeutua. Retken suunnittelu on retkenjohtajien vastuulla ja pienryhmänvetäjien rooli on hallita pienryhmän toimintaa: hyvä ryhmänvetäjä saa seikkailijoiden vahvuudet esiin, ohjaa sekä auttaa tarvittaessa ja pitää huolen, että kaikilla on hauskaa ja turvallista olla mukana.

Pienryhmän vetäjiltä odotetaan kokemusta pimeällä melomisesta, varma eskimo, hyvät reskutustaidot, kiinnostus ryhmän vetämiseen ja maalaisjärkeä.

Oma varustus: kelin mukainen vaatetus, kuivapuku tai märkäpuku ovat pakolliset, meriveden kestävä lamppu kajakkiin sekä melojaan. Lisäksi normaali retki- ja leirivarustus.

Kaikille lähtijöille pakollinen retkipalaveri järjestetään vajarannassa maanantaina 23.8 klo 19.00.

HUOM! Lähetäthän tämän ilmoittautumisen lisäksi viestin sähköpostitse vetäjille melontataidoista ja -taustatasi? Mitä haluaisit oppia tai kokea ja miksi osallistut? (Vastausten avulla retken sisältöä mukautetaan pienryhmänvetäjien taitotasoon sopivaksi.)

Retkipalaverissa käydään läpi mm. retken turvallisuussuunnitelma ja varataan kajakit retkelle. Retkelle kuljetaan kimppakyydein ja kajakit kuljetetaan autojen katolla tai seuran trailerilla.

Lisätietoja retkenjohtajilta Juha Happonen (Enable JavaScript to view protected content.) ja Iina Lindberg (Enable JavaScript to view protected content.)

Ilmoituksen kuva: Marjaniemen melojien kuva-arkisto

Lisätietoja

Alkamisajankohta
28.08.2021
08:00
Loppumisajankohta
29.08.2021
18:00
Retken vaativuus
Vaativa Tietoa vaativuus­luokittelusta
Yhteyshenkilö
Juha Happonen
Yhteydenotot
040 7335271
Enable JavaScript to view protected content.

Copyright 2021 © Marjaniemen Melojat Ry | Evästeet ja tietosuojaseloste