Jäseneksi

Jäsenyyden ehdot

Marjaniemen melojien jäseneksi voivat hakeutua seuran oman melonnan peruskurssin suorittaneet tai aiemmin seuran jäseninä olleet henkilöt.

Jäseneksi voidaan hyväksyä myös muun Suomen Melonta- ja Soutuliiton sisältövaatimusten mukaisen melonnan peruskurssin vähemmän kuin 10 vuotta sitten suorittanut henkilö tai jonkun toisen melontaseuran jäsenenä todistettavasti viimeisen 5 vuoden aikana ollut henkilö, jos hallituksen määrittelemässä uusien jäsenten kiintiössä on tilaa.

Voit myös osoittaa melontataitosi suorittamalla MaMessa EPP1 taitokokeen

Miten jäseneksi?

Huom! Jäsenmäärämme on tältä vuodelta täynnä eikä jäsenhakemuksia toistaiseksi oteta vastaan!

Täytä huolellisesti oheinen jäsenhakemuslomake ja lopuksi paina 'Lähetä'-nappulaa. Jos tulet omien kurssiemme ulkopuolelta, niin muista liittää hakemukseen todistus melontakurssistasi tai todistus vastaavasta osaamisesta esim EPP. Jos et saa kuittausta postin perillemenosta, niin yritä uudelleen.
Tietoa jäsenmaksuista löytyy täältä.

Päätösprosessi

Jäsenhakemuksen hyväksymisestä tai hylkäämisestä päättää seuran hallitus. Etusijalle asetetaan oman seuran melontakurssin suorittaneet ja aiemmin jäsenenä olleet. Myös seuran kokonaisjäsenmäärä vaikuttaa päätökseen.

Ilmoitus päätöksestä

Kaikille hakijoille ilmoitetaan päätös sähköpostilla. Jäseneksi hyväksytylle lähetetään viesti, jossa kerrotaan maksuohjeet sekä perustiedot seuran toimihenkilöistä ja tapahtumista.

Vajaperehdytys

Maksusuoritukset tarkistetaan vajarannassa tutustumis- ja perehdyttämistilaisuudessa. Tämän jälkeen jäsen on oikeutettu lunastamaan itselleen vajan avaimen (nuorisojäsen ei voi lunastaa vajan avainta.)

Perehdytysaikoja järjestetään kesällä normaalisti noin kerran viikossa. Ne tulevat näkymään seuran kalenterissa.

Keväällä perehdytyksiä pyritään järjestämään seuraan hyväksytyille uusille jäsenille yksittäin, erikseen sovittavina ajankohtina.
Ajankohdan voit sopia parhaiten laittamalla tekstiviestiä tai soittamalla alla olevaan numeroon. Ota mukaan henkilöllisyystodistus, kuitti maksetuista maksuista ja oma hengityssuojain. Maskin käytössä noudatamme voimassa olevia suosituksia ellei toisin mainita.

Hannu Hedman
040 522 8480

Tule tutuksi, löydä melontakavereita, yhdessä melominen on turvallista!

Copyright 2022 © Marjaniemen Melojat Ry | Evästeet ja tietosuojaseloste